|
Autor |
Mesaj |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 7:43 pm Titlul subiectului: coustic cx 693- probleme |
|
|
una din boxe se agata.....nu stiu cum sa va explic sa intelegeti ce vreau sa va zic.....cand se misca membrana se agata in ceva, freaca in ceva si nu se aude bine.......ce sa fac ? se pot desface ? |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
uita-te sa nu fie ceva pe membrana...
daca nu e nimic atunci e nasol...difuzorul e descentrat si de reparat e cam imposibil... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi-a mai spus cineca ca este posibil sa fie descentrat....mi-a mai facut asa, dar dupa o zi, doua, isi revenea.....cu garantia nu rezolv nimica ? |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
e posibil sa fie ceva sub membrana, pe bobina nu prea se poate scoate oricum daca a intrat ceva acolo. apasa cu mana pe membrana si vezi si tu, daca e vreo pozitie in care nu se aude. poate te prinzi care e treaba. oricum, cele mai mari sanse sunt sa iti iei altele |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Noi 29, 2007 9:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca zis bine dorin, se poate sa fi intrat ceva sub membrana. Protectia difului la Coustic nu e prea buna....asa ca trebuie multa grija ce pui pa langa ele...ca imediat scapi ceva acolo si...n-ai ce sa-i faci...
Teoretic se poate repara(scoate)....dar nu prea se baga multi! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
Data înscrierii: 02/Aug/2007 Mesaje: 110 Locație: Sange de Moldovean aka Galati
|
Trimis: Sâm Dec 01, 2007 2:07 am Titlul subiectului: |
|
|
pai la garantie poti sa il dai ,daca e descentrat, dar ai fost la una di firmele recomandate de be-loud? ca sa iti instaleze difuzoarele ? daca nu ai fost nu beneficiezi de garantie |
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
|
Trimis: Sâm Dec 01, 2007 6:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu:(......le-am montat eu |
|
Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
|
Trimis: Dum Dec 02, 2007 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
iati adio de la garantie! acum daca te descurci si ii bagi ceva in buzunar lu ala de la service (unde trebuia sa le montezi) poate iti scapa stampila pe documentul de garantie  |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 4:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca difuzorul " agata" atunci nu ai tu nici o vina....te duci cu el in mana inapoi la garantie si ....atat! descentrarea nu se produce cupland 2 fire la el.
Eu le verific de fiecare data apasand pe ele..cursa intreaga inainte de montaj. tocmai pentru a putea sa le dau de cap cu el daca are probleme...
Dute linistit sa t-i le schimbe....asta daca stii sigur ca nu ai scapat nimic in ele!  _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
TheDragon Pasionat
|
Trimis: Lun Dec 03, 2007 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai omis ceva domnul ursachemihai ! lea montat singur si nu beneficiaza de garantie |
|
Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu are treaba agatatul cu garantia...punele in cutie si dute la ei....ca doar nu le spui ca le-ai montat...ci doar ca te-ai uitat la ele!
Inca o data...faci asta doar daca nu ai scapat ceva pe acolo...!
Dar cum noi traim in Romania...... c _________________ No Bass....No Fun !
|
Sus |
|
 |
|