Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

coustic cx 693- probleme

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Roby
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: coustic cx 693- probleme Răspunde cu citat (quote)

una din boxe se agata.....nu stiu cum sa va explic sa intelegeti ce vreau sa va zic.....cand se misca membrana se agata in ceva, freaca in ceva si nu se aude bine.......ce sa fac ? se pot desface ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2007 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uita-te sa nu fie ceva pe membrana...
daca nu e nimic atunci e nasol...difuzorul e descentrat si de reparat e cam imposibil...

Roby
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-a mai spus cineca ca este posibil sa fie descentrat....mi-a mai facut asa, dar dupa o zi, doua, isi revenea.....cu garantia nu rezolv nimica ?
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2007 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e posibil sa fie ceva sub membrana, pe bobina Smile nu prea se poate scoate oricum daca a intrat ceva acolo. apasa cu mana pe membrana si vezi si tu, daca e vreo pozitie in care nu se aude. poate te prinzi care e treaba. oricum, cele mai mari sanse sunt sa iti iei altele
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Joi Noi 29, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca zis bine dorin, se poate sa fi intrat ceva sub membrana. Protectia difului la Coustic nu e prea buna....asa ca trebuie multa grija ce pui pa langa ele...ca imediat scapi ceva acolo si...n-ai ce sa-i faci...
Teoretic se poate repara(scoate)....dar nu prea se baga multi!

TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2007 2:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai la garantie poti sa il dai ,daca e descentrat, dar ai fost la una di firmele recomandate de be-loud? ca sa iti instaleze difuzoarele ? daca nu ai fost nu beneficiezi de garantie
Sus
Roby
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 01, 2007 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu:(......le-am montat eu
Sus
TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Dum Dec 02, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iati adio de la garantie! acum daca te descurci si ii bagi ceva in buzunar lu ala de la service (unde trebuia sa le montezi) poate iti scapa stampila pe documentul de garantie Smile
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2007 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca difuzorul " agata" atunci nu ai tu nici o vina....te duci cu el in mana inapoi la garantie si ....atat! descentrarea nu se produce cupland 2 fire la el.
Eu le verific de fiecare data apasand pe ele..cursa intreaga inainte de montaj. tocmai pentru a putea sa le dau de cap cu el daca are probleme...
Dute linistit sa t-i le schimbe....asta daca stii sigur ca nu ai scapat nimic in ele! Smile

TheDragon
Pasionat

MesajTrimis: Lun Dec 03, 2007 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai omis ceva Very Happy domnul ursachemihai ! lea montat singur si nu beneficiaza de garantie
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are treaba agatatul cu garantia...punele in cutie si dute la ei....ca doar nu le spui ca le-ai montat...ci doar ca te-ai uitat la ele!
Inca o data...faci asta doar daca nu ai scapat ceva pe acolo...!

Dar cum noi traim in Romania...... c

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum