Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

coutic cx803 sau coustic cx693

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ady_clau

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 4:27 pm    Titlul subiectului: coutic cx803 sau coustic cx693 Răspunde cu citat (quote)

buna! am o dacia berlina si un hu pioneer 4x45w mosfet, 4x22w rms . as dori sa-mi pun niste dif sub luneta. dif astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX803/
sau
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX693/

merg bine direct pe hu, sau ar trebui sa iau ceva mai mici ca sa le pun direct pe hu? multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 4:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merg direct pe hu. dar de 20 CM krezi ca intra cred ca ovale
Sus
restea vlad
Pasionat

Data înscrierii: 17/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 5:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Despre cele ovale nu stiu ce sa-ti spun,dar cx803 am eu in tot intr-o berlina pe un sony si merge beton,dar as recomanda sa pui si o polita de pal sau mdf sa nu le mntezi direct pe tabla Smile Smile
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci vlad. in usi de dif ai? eu as pune un sistem de 13 de la coustic, dar prb e ca am buzunarul ala si nu incap, ies pe langa buzunar. nu vreau sa tau grila originasa si sa pun aparatoarea de la dif
Sus
restea vlad
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Momentan pe fata nu am nimic,doar ceva inalte de la sal,dar urmeaza un sistem de 13 de la coustic,ca sa-ti incapa in grila originala ar trebui difuri de 10 cm,dar tai putin din masca pe o parte si pui de 13 cm cu masca lor or sa se auda mult mai bine si or sa arate beton + ca le poti prinde direct de tabla usii Smile Smile Smile
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ai ceva filmuletz cu cx803? banuiesc ca se aude destul de bine basul
Sus
restea vlad
Pasionat

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 6:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut un filmulet dar nu pot sal incarc ca are apox 65 de mb,pot sa-ti spun ca misca onglinda retrovizoare destul de serios
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi dai id-ul tau sa vb pe mess?, sau uite-l pe al meu ady_clau2003
Sus
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Joi Sep 06, 2007 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu sa vad!! uplodeazal Very Happy
Sus
ionutui_neagu

Data înscrierii: 10/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ady_clau , azi voi fac poze si filmulet cu sistemul audio al masinii ! Si le voi posta pe forum .

Am fost foarte ocupat si nu am avut timp sa fac poze si filmulete !

ady_clau

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

abia astept sa vad cum suna. Smile cred ca voi lua cx803. e vre-o diferenta de sunet intre coustic cx803 si mtx xt803 avand in vedere ca sunt facute tot de mtx si cele coustic? merita diferenta de pret?
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deja am comandat cx803 Smile. sper ca luni-marti o sa soseasca. abia astept sa vad cum suna Wink
Sus
ady_clau

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2007 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tocmai mi-am montat cx803 si se aude f bine Smile, merita toti banii. daca a mai luat cineva acelasi produs, a avut cabluri sau surube?
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Joi Sep 13, 2007 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu...din cate mi-aduc aminte. doar grilele si difuzoarele.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum