|
|
|
Autor |
Mesaj |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 9:39 pm Titlul subiectului: creste forumul :) |
|
|
Cei mai mulĂŸi utilizatori conectaĂŸi au fost 169 la data de Mie Iun 27, 2007 9:52 am
si 1500 useri inregistrati  |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Iun 29, 2007 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
creste, creste
eu cel putin mi-am spus tuturor prietenilor de be-loud si ei la randul lor au spus prietenilor lor
si mai ales, de cand cu stickerele astea, isi mai fac si baietii publicitate  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 8:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
da da, mare dreptate ai decand cu stickerul be-loud pe geam mau intrebat 2 pers de site,iar geamul meu atrage multe priviri  _________________ Logan cu Volan  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Iul 10, 2007 9:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dap, observasem si eu acel record de 169 de vizitatori simultan, e ceva...
Tin sa va multumesc tuturor, fara contributia voastra forumul nu ar fi ajuns asa de mare niciodata.
Sper sa serveasca scopului pentru care a fost creat si sa creasca in continuare, atat cantitativ cat si calitativ! |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|