|
|
|
Autor |
Mesaj |
Brolly

Data înscrierii: 22/Mai/2012 Mesaje: 24
|
Trimis: Mar Aug 14, 2012 7:05 am Titlul subiectului: Crunch Blackmaxxx 4150i sau Hifonics Zeus ZS6400 |
|
|
Salutare!
Am doua amplificatoare de 4 canale,si nu stiu care e mai bun pentru ca nu am acuma cu ce sa le testez (nu sunt acasa). Si vreau sa-l vand care e mai slab iar pe celalalt sa il tin pentru un dual sub Crunch Fatboy (2 difuri XFAT 154). Care este mai bun,adica care scoate real,ca daca ma iau dupa ce scrie pe net,e mai bun Hifonics cu 25W ajutor va rog! |
|
Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Joi Aug 16, 2012 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincer eu as merge pe Crunch..m-am inteles mai bine cu firma asta decat cu Hifonics..mai asteptam si alte opinii..Bafta!!!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Aug 16, 2012 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
pe mine seria black maxxx m-a dezamagit
au puteri mult umflate decat pot amplificatoarele in realitate |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Joi Aug 16, 2012 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am ascultat pana acum 2 suburi de la Crunch, unul din ele fiind modelul XFAT400; parerea mea personala este ca nici subwooferele de la Cunch nu suporta mai mult de jumatate din puterea declarata. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|