Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CRUNCH MXB-4150i pareri

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Liciu
Pasionat

Data înscrierii: 30/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2014 1:38 pm    Titlul subiectului: CRUNCH MXB-4150i pareri Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare-auto/CRUNCH/BlackMaxx-MXBi/MXB-4150i/
Stiu ca unii cand aud de Crunch zic ca e petarda dar avand in vedere ca face parte din grupul Maxxsonics alaturi de mb quart/hifonics ma gandesc ca isi respecta firmamentul cat de cat. Stiu ca nu e certificat CEA si ma gandesc ca nu are chiar 100w per canal dar se apropie cu 2 sigurante de 30A
Ma intereseaza sa aflu daca modelul acesta e cat de cat bun. Valorile de putere testate de cei de la car&hi-fi ar fi cam la 4x85w/4ohm plus nota primita... Am posibilitatea sa-l cumpar la jumatate de pret fata de pretul de pe site (e nou btw). Ma intereseaza sa amplific 4 DLS RM6.2 deci sq ma intereseaza mai mult. Nu am bani de amplificatoare DLS sau altele cu preturi cu 4 cifre.
Deci si prin urmare exista careva printre voi atotstiutorii car-audio care a detinut/testat/auzit asa ceva si daca da ce parere aveti. Multam
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2014 5:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La 400 lei gasesti amplificator DLS sau Helix. Trebuie doar sa cauti.
Liciu
Pasionat

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2014 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mda... stiu ca esti fan dls si helix. si eu sunt la fel... dar m-as mira sa gasesc dls la 350ron doar daca e forjat rau si arata ca pixu. chiar si ca41 sub 450 nu l-am vazut. cel putin eu... helix am vazut ceva modele dar foarte vechi si care nu-mi inspira nici o incredere. oricum merci de sugestie. ma gandisem si eu la asa ceva. dorinta mea era sa aflu daca stie cineva ceva despre amplificatorul acesta sau daca l-a folosit.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Oct 27, 2014 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine urmareste piata, nu te grabi cu achizitia ca apar multe oferte foarte bune si ai sa regreti dupa.

http://www.be-loud.ro/forum/amplificator-auto-dls-ca41-t16697.html

S-a dat cu 350, deci se poate ! Trebuie sa mai mentionez ca era nou nout ?!?

hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai vrei SQ si iei Crunch...ai rabdare ca la 400 ron apar si dls sau helix.
Liciu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 3:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca toti aveti una si buna dls/helix. sunt amplificatoare foarte bune intr-adevar. Dar nu mi-ati raspuns la intrebari. daca e sa ne luam dupa gura lumii asta ar insemna ca in lume sa existe doi producatori. daca nu l-ati testat spuneti ca nu l-am testat si gata. nu stiu nimic despre el. dar nu de fiecare data exista acelasi raspuns. dls sau helix. ia uitati aici:

http://www.testberichte.de/d/search.php?searchstr=crunch%20mxb%204150&submit=undefined

http://www.testberichte.de/test/produkt_tests_dls_classic_ca_41_p52068.html

teste facute de CAR&HIFI

dupa testele facute de nemti crunch are nota mai buna decat dls. si nu cred ca nemtii favorizeaza americanii mai ales dupa ce au patit cu ei. Astea sunt raspunsurile care le caut despre un produs nu parerea lui x ca parca dupa urechea lui DLS sau HELIX se aud mai bine. si urechea poate fi surda mai mult sau mai putin. Altceva nu exista decat.... REPET. NU VREAU SA CUMPAR CRUNCH dar daca imi oferiti astfel de raspunsuri nu ajutati pe nimeni. nu vreau sa supar pe nimeni dar la romani se poarta spiritul de turma. DAca cineva poate sa-mi ofere argumente concrete si pertinente toata stima si dau si niste beri. si acest rapuns se refera doar la acele raspunsuri: ma nu lua ala ca nu e bun. ia celalalt ca asa am auzit eu ca aia tot castiga la expozitii. SI EU SUNT FAN DLS SI HELIX. Defapt masinile mele sunt echipate cu helix si dls. dar deobicei sunt deschis si la altceva. Hai noroc si multumesc oricum pentru efort. inca o data: nu am vrut sa jignesc pe nimeni.
Sus
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 4:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Desi n-am ascultat modelul prezentat de tine, mi-au trecut prin mana diverse amplifuri de la Crunch si pot spune ca a fost un brand bun si pt. SQ pana pe la jumatatea anilor 2000, atunci cand Maxxsonics a achitionat MB QUART (firma nemteasca - poate si d'asta favorizeaza nemtii Crunch Very Happy ). Ca sa faca o oarecare departajare intre branduri, dupa aceasta perioada, calitatea produselor Crunch a scazut si cred ca e cazul si pt. ampliful amintit de tine; dupa niste calcule reiese ca ar avea cei 85w/canal conform acelui test, dar cat de schiloditi or fi acei watti... numai daca asculti iti dai seama! In alta ordine de idei, nici DLS nu mai e ca inainte cand erau implicati alaturi de ei cei de la Dynaudio.
Sus
Liciu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DA... un raspuns care imi ofera niste informatii. mai stau, mai sondez piata. mai vedem ce pica. multam fain
Sus
dragosdls
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 28, 2014 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DLS si Dynaudio nu au avut nici o afacere pe partea de car audio.
Poate ai vrut sa spui DLS si Genesis.
Very Happy

dragosdls
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 03, 2014 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luciu - trebuie sa decizi ce vrei.
Calitate medie sau mediocra - la amplificatoare ieftine
Calitate medie sau buna - la amplificatoare de "renume" la un pret decent.
Daca ai deja amplificatoare DLS sau Helix stii despre ce e vb, nu trebuie sa iti mai spunem parerile noastre.
Ideea era ca doresti sa amplifici midbasi DLS, iar recomandarea fireasca este sa folosesti amplificatoare de la acelasi producator.
Daca vrei sa experimentezi, ai o gramada de optiuni, dar de obicei pretul reflecta calitatea. Iar in car audio este vorba si despre "calitatea" sunetului nu doar de existenta lui.
De obicei majoritatea doresc sa evolueze si sa testeze amplificatoare mai "celebre" , putini vor sa vada cum sta treaba cu amplificatoarele low buget fiindca nu s-a inventat inca acel amplificator ieftin si exceptional in ceea ce priveste calitatea.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum