| |
| Autor |
Mesaj |
dronaleth Priceput
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 216
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 7:06 pm Titlul subiectului: crunch vs hifonics |
|
|
| merita cu 80 ron mai mult hifonics brutus de 15' decat un crunch gp tot de 15' si daca le are cineva sa spuna cum isi fac treaba... |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 8:34 pm Titlul subiectului: crunch vs hifonics |
|
|
hifonics e mai ciumeg....parerea mea....in state e in voga...ca sa zic asa _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 8:38 pm Titlul subiectului: crunch vs hifonics |
|
|
crunch pare sa aibe SPL mai mare....insa mi se pare exagerat....x max este acelasi...sa vedem ce mai zic si alti baietzi.. _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
crunch si hifonics sunt facute amandoua de maxxsonics decii nu cred ca sunt diferente prea mari.... _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Dum Ian 13, 2008 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
de aceeasi firma sunt facute si JBL ... infinity ... si totusi diferenta este intre cele 2 ... cel putin la subwoofere !
hifonics am ascultat ... crunch unul mic ... in cutia originala ... asa ca in cazul asta nu ma pot exprima ! _________________ http://www.be-loud.ro/forum/cyu-cyuul-meu-viitor-cid-t9000.html
YM: shokaliptiku |
|
| Sus |
|
 |
bass_maxx
Data înscrierii: 21/Ian/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 3:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Diferentele intre cele 2 sunt minime,la fel ca si difernta de pret.
Ambele suna foarte tare si coboara mai jos,dar difernta de materiale face ca Hifonics -ul sa fie o idee mai fidel,si asta numai daca ai o ureche foarte fina. |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Ian 21, 2008 3:46 am Titlul subiectului: |
|
|
culmea eu am ascultat woofere hifonics nu coborau. poate imi spui si mie care model coboara bine... ca de sunat tare.... multe suna tare _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
|