| |
| Autor |
Mesaj |
Tokyo Pasionat
Data înscrierii: 08/Mai/2007 Mesaje: 74
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 2:50 am Titlul subiectului: Cu ce fel de baterie sa verific subwooferul ??? |
|
|
| ca sa vad daca e ars sau daca e bun baterie de 1.5 baterie de masina de 12v ? |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 3:54 am Titlul subiectului: |
|
|
co o baterie de 1,5 VOLTI sau cu un aparat de masura ...desi in ambele cazuri nu te poti edifica 100%
mai poti apasa membrana in mod uniform pentru a descoperi daca bobina este rupta sau descentrata  _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 9:52 am Titlul subiectului: Re: Cu ce fel de baterie sa verific subwooferul ??? |
|
|
| Tokyo a scris: | | ca sa vad daca e ars sau daca e bun baterie de 1.5 baterie de masina de 12v ? |
vad ca iti place sa faci topicuri cam inutile...
cu o baterie de 1.5V iti poti da seama daca wooferul e mort sau mai traieste inca si iti mai poti da seama care e borna plus si borna minus.
nu pune curent de la bateria masinii la bornele difuzorului !
_vrx_ in cazul bobinei descentrate wooferul merge, dar scoate un sunet ciudat, deci nu e cazul de descentrare in situatia descrisa de Tokyo, deoarece el a zis ca i s-a oprit si gata... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Mai are rost sa mentionez ca nu vezi nimic daca tii bateria legata ?
Difuzorul se va misca putin chiar in momentul in care bateria face contact pe bornele lui. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Tokyo Pasionat
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
| nush daca am deschis topicul aiurea eu unu stiu de acum cu ce sa verific difuzorul dar poate altii nu stiu raspunsul este o baterie de 1.5 legate firele plus la plus minus la minus la bornele difuzorului daca e bun misca daca nu e mort ....ms baieti, apropo subu merge |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | Mai are rost sa mentionez ca nu vezi nimic daca tii bateria legata ?
Difuzorul se va misca putin chiar in momentul in care bateria face contact pe bornele lui. |
foarte corect...am omis sa spun lucru acesta....
clar ca difuzorul o sa se miste doar intr-o directie, exact in momentul in care bornele lui sunt conectate la baterie.
chear daca bornele se tin conectate mult timp difuzorul nu o sa se mai miste deoarece are la borne curent continuu.
P.S Tokyo sa stii ca merge foarte bine JBLu gto75.4 ce mi l-ai trimis tu. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Tokyo Pasionat
|
Trimis: Lun Mar 24, 2008 10:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai sunt baiat serios ...si nu vand porcarii... acuma vrei sa mi para rau ? sa sti ca mi l as mai cumpara odata acel amplif e tare... bafta |
|
| Sus |
|
 |
|