Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cu ce izolez fonic o incinta ??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
cryssboy
Pasionat

Data înscrierii: 16/Mar/2008
Locație: braila

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 12:54 pm    Titlul subiectului: cu ce izolez fonic o incinta ?? Răspunde cu citat (quote)

cu ce izolez o incinta br la interior? Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai precis?
rasufla,ce are? de ce vrei sa o izolezi,oi fi 'lipit-o' cu silicon Laughing

Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CBI se pare ca nu ai inteles intrebarea sau nu am fost eu destul de explicit.dar tu experimentat trebuia sa-ti dai seama nu sa iei pe toata lumea la misto...(CUM AM MAI VAZUT LA ALTE THREADURI) Ce sa bag in cutie sa o fac sa sune mai frumos, material fonoabsorbant sau cum se numeste.si de unde as putea face rost.? ceva gen vatelina Rolling Eyes
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 4:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la intrebari pe masura raspunsuri pe masura, ce vrei
ai zis ca vrei sa izolezi incinta,ce ar trebui sa inteleg?
materialul fonoabsorbant nu izoleaza si nici nu face sa sune mai 'frumos',el absorbe/anuleaza intr-o anumita masura undele stationare care produc intre peretii incintei,si la cantitati mai mari se poate 'pacali' difuzorul sa vada un volum mai mare,astfel la aceleasi cerinte poti sa mai reduci volumul cutiei
Daca este vorba de subwofer,nu are rost sa-ti bati prea mult capul cu diverse materiale,iti trebuie ceva mai gros in spetele woferuluii sa absoarba unda generata de spatele mebranei(sa nu se mai intoarca inapoi si sa produca distorsiuni)
Buretele cofrat de 3-5cm,daca nu gasesti vatelina sau minet gros(5cm)
Cantitatea depinde de cutie si dif,dar un minim de 30-40% este recomandat
LA br nu e bine sa pui prea mult daca diful are motor bun,ca ii iei din vlaga si ii scazi spl-ul,chiar daca obtii un raspuns ceva mai liniar
Daca peretii incintei sunt subtiri,18-19mm si materiale gen pal,poti sa pui pe pereti un strat de material bituminos(dinala de se pune si pe usi,insonorizant) sa mai scazi frecv de rezonanta a peretilor incintei(coloratiile) (o rigidizezi suplimentar).Peste pui fonoabs
De unde iei,asta depinde,sunt preturi si preturi,nu cred ca are rost sa-ti indic eu magazine din bucuresti,ca presupun ca nu esti interesat sa faci comanda online la magazine virtuale pt atata lucru

Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 23, 2008 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merci de raspuns Very Happy am gasit vatelina.
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Sâm Mai 24, 2008 9:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum