| |
| Autor |
Mesaj |
apollo_tm
Data înscrierii: 13/Apr/2007 Mesaje: 3 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 3:29 pm Titlul subiectului: cu ce sa "imperechez" un set de MTX XT653 |
|
|
salut..
Am gastigat o pereche de boxe MTX XT653 de la Top Gear ( ) .. detalilee aici http://www.mtxaudio.eu/article.php3?id_article=1018 .. si vreau sa zik k o pikat numai bine.. pt ca sapt viitoare imi iau masina.. acum... as avea cateva intrebari.. ma gandeam ca astea 2 sa le pun in spate.. sa mai pun 2 de bass in usile din fata .. 2 tweetere pe bord.. si.. un subwoofer (prefer varianta cu wooferu' intre cele 2 din spate.. deoarece masina e mika. si nu vreau sa ocupe loc in portbagaj..) acum.. as vrea sa merg pe mana MTX pana la capat. deoarece nu vreau sa fac "salata" de firme in masina.. si ca mai multi mi le-au recomandat.. asa ca as vrea sa ma sfatuiti cu ce s-ar imperechea bine boxele. si bineinteles ce amplif ar fi potrivit .. trebuie tinut cont ca masina e un peugeot 107 .. so nu imi trebuie mii de wati.. si ma intereseaza fidelitatea.. deci.. bottom line e ca.. am 2 spate.. mai imi trebuie:
-1 x woofer
-2 x boxe pt joase de usi
-2 x tweetere pt bord
-1 x amplif pt toate..
multumesk anticipat.. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari!
(ce-ai facut ca sa castigi?)
XT653 sunt pentru player. Poti sa le pui pe statie pentru un plus de calitate si putere dar nu e neaparat nevoie.
Cu un player bun poti sa le exploatezi binisor cu amplificatorul integrat.
Desi la specificatii si pret sunt similare cu THX653, intre cele 2 game de difuzoare exista diferente constructive care le fac pe XT mai potrivite pentru playere si pe THX mai potrivite pe statii.
Pentru restul sistemului iti recomand THS502 sau THX652 pe fata, in functie de dimensiunea care iti trebuie.
Ca woofer poti merge pe T4510-04 intr-o incinta BR (cu care te putem ajuta noi).
Difuzoarele fata si woofer-ul pot fi amplificate de X704.
Cum ti se pare? Asa ar arata un sistem MTX destul de bine echilibrat la nivelul asta. Daca vrei mai mult pe bass, trebuie si amplificare mai costisitoare. Am ales un woofer de 10 inch pentru economia de spatiu in portbagaj. Poti pune si de 12 dar cutia va fi mai mare. |
|
| Sus |
|
 |
apollo_tm
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut..
pare ideal.. .. acum tinand cont ca nu o sa ma scald in bani imediat dupa ce imi iau masina .. dar vreau si muzica.. (pt ca o iau fara echiparea audio de la ei.. care costa 300 euro .. ) o sa imi iau diff fata XT502 + player acum si woofer si amplif dupa.. la player ma gandeam la asta.. http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/SONY/CDX-GT300/ .. crezi ca ar tine cat de cat cele 4 boxe pana sa imi iau amplifu' ? sau ai o alternativa mai buna tot cam in banii aia?.. na. .si ma uitam prin poze .. si nu sunt sigur ca are gauri pt boxe in usi.. .. asta ar fi nasol.. ..si eu abia luni ma duc cu ea in test.. .. eventual daca e vre-un posesor de 107 sa imi spuna... sau eventual .. se pot da gaurile ulterior ?
PS: boxele le-am castigat pt ca mi-a fost aleasa scrisoarea ca fiind "Scrisoarea Lunii" in numarul de aprilie.. .. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
problema playerului tau e ca nu are prea multe reglaje si mai ales ii lipseste filtrul HPF, filtru care-l consider obligatoriu pe un sistem amplificat de HU si acompaniat de un subwoofer. cel mai apropiat player dpdv financiar, dar dotat cu acest filtru si multe alte reglaje, ar fi pioneer 30MP. stiu, ca design nu e ce sti ce, dar si bun si frumos... ...se cere o plusare a bugetului. unul mai dragutel ar fi 4800MP _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
apollo_tm
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm.. sa zicem ca as scoate banii din toti ciorapii.. si mi-as lua pe al 2-lea.. .. ar tine boxele ok?.. sau si asa ar "plange" boxele dupa un amplif? .. |
|
| Sus |
|
 |
tud. Priceput
Data înscrierii: 23/Sep/2006 Mesaje: 347
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ar fi bine cu playerul al doilea,nu trebuie neaparat statie |
|