|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
beautifulromania

Data înscrierii: 03/Ian/2007 Mesaje: 6 Locație: Craiova
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 12:09 pm Titlul subiectului: Culori la Pioneer DEH-P6700MP |
|
|
| Am un Pioneer DEH-P6700MP , este vorba de modelul la care se schimba culoarea displayului. As vrea sa-mi spuneti , daca stiti ,cum pot seta la el panelul(complet) pe o anumita culoare , am cartea lui si nu am gasit cum se face asta. |
|
| Sus |
|
 |
3ldiablo Pasionat
Data înscrierii: 31/Iul/2006 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ai buton de schimbare a culorii. cand tii apasat mai mult pe buton, o sa poti schimba si culoarea ecranului |
|
| Sus |
|
 |
beautifulromania

|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 1:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 3ldiablo a scris: | | ai buton de schimbare a culorii. cand tii apasat mai mult pe buton, o sa poti schimba si culoarea ecranului |
Ma refeream la culoarea butoanelor din stanga-volum si dreapta , nu doar la display. Are ILL buton de schimbarea culorii displayului insa eu vreau sa fie ca in modulul RAINBOW unde se coloreaza tot , nu doar displayul.Spre exemplu sa poti face totul WHITE. |
|
| Sus |
|
 |
beautifulromania

|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| 3ldiablo a scris: | | ai buton de schimbare a culorii. cand tii apasat mai mult pe buton, o sa poti schimba si culoarea ecranului |
Ai avut drepatate ! Am tinut apasat si am schimbat. Multumesc , chiar nu stiam cum sa fac. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|