|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Mirage
Data înscrierii: 29/Oct/2007 Mesaje: 22
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 3:12 pm Titlul subiectului: Cum fac cu bateria? |
|
|
| Salut. Vreau sa imi cumpar un subwoofer de ~500W RMS si o baterie deep-cycle Kinetik HC-1400. Ce vreau sa va intreb e daca instalez kinetiku drept starting battery sau o montez in portbagaj numai pt subwoofer??? Si cam ce cabluri imi trebuiesc pt ce trebuie sa fac... Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
esti ferm convins ca ai nevoie de deep-cycle?
eu merg cu un sub de 500w si amplificare pe toate 4 boxele cu DLS CA41. am doar un condensator, si nu cred ca este cazul de deep-cycle, cu toate ca rau nu ar fi. ce masina ai si daca stii de cati amperi e alternatorul? _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Mirage
Data înscrierii: 29/Oct/2007 Mesaje: 22
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu mai stiu exact de cati amperi e alternatorul... masina e un cielo executive din 2001. Nu vreau sa pun pe ea inca 500W cu o baterie normala, mai ales ca ascult muzica stand pe loc destul de mult... si nu vreau sa imi apara probleme gen "imi palpaie farurile cand dau muzica tare".Si cine stie... daca se descurca rezonabil poate o pastrez si pt un eventual upgrade... |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
intr-adevar daca te gandesti la un posibil upgrade mai tarziu merita. la momentul asta cred ca o poti folosi linistit in locul bateriei de masina, daca nu vrei sa pui puteri asa de mari. oricum raman la parerea mea, un sistem de 5-600w rms pe masina il duci cu un cablu de alimentare bun si cu un condensator la fel. alternatorul la cielo nu stiu exact cati amperi are dar mic sigur nu e. bafta la cumparaturi. _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|