Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

cum insonorizez o portiera
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
vlas

Data înscrierii: 14/Dec/2008
Locație: piatra-neamt

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 8:12 pm    Titlul subiectului: cum insonorizez o portiera Răspunde cu citat (quote)

sal.sunt nou pe aci de aceia va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste intrebari.prima este,cum se insonorizeaza o portiera tot am vazut ka se vb.despre asa ceva pe forum va rog ajutatima explicatimi si mie ce trebuie facut masina este un logan si as vrea sa bag un echipament performant si k putere si k,kalitate.va multumesc si astept raspunsuri de la cei ce sunt in masura.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tzatza

Data înscrierii: 02/Noi/2008
Locație: Satu Mare

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uitate aici sa mai vorbit despre insonorizare http://www.be-loud.ro/forum/passat-3bg-dimax-t7015.html .
Dar totusi n-ar strica o explicatie mai amanuntita cu poze.
Sus
vlas

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma multumesck mult ptr.detalii dar as vrea sa aflu mai exact de unde procur materiale pentru insonorizare si mai exact din ce sunt materialele ms.mult
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gasesti aici materiale:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/
Din ce sunt facute... pai depinde de la caz la caz, dar in general din materiale bituminoase si foite de aluminiu.
Sus
vlas

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 10:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms mult miai deschis ochii eram afon ku asa ceva Laughing mai am o intrebare pentru portierele la un logan ce crezi ka ar fi mai potrivit ce materiale nam limita de buget da aku nici nu cred ca trebuie sa iau materiale de varf vreau doar sa montez niste dif.fata spate fara sub.si as vrea ceva kalitate mai exact vreau un sunet de inalta fidelitate ceva pur sa se simta basu curat teas ruga da ai putea sami recomanzi ceva.
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2 x http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1_-_8_folii/
Si faci usile fata.
Sus
vlas

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am inteles pentru insonorizare da o parere pentru boxe vreau si fata si spate ceva sa scoata si bas doar din cd-player am un sony xpload usb model 2007 4x50 nu mai stiu exact datele toate despre el,astept daca vrei sa ma ajuti cu vreo recomandare ms.mult numai bine
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sad Foarte slab player... aa... zi un buget..
Sus
vlas

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai as vrea sa pastrez playeru e chiar asa slab 100db+ nus chiar nu ar merita niste difuzoare de calilate
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca vorbim de acelasi player.. Wink tu despre care vorbesti???
Sus
vlas

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am un sony cdx-gt424u.asta e model 2008 al meu e identic perfect nimic in plus la asta dar lam luat in 2007 pe la sfarsit si am dat 6.7 mil aku nu cred k are importanta pretu doar tiam dat niste detalii care le mai tin minte.
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Lun Dec 15, 2008 11:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing aia 100db+ sunt altceva.. Cred ca te refereai la db ca fiind un factor de putere, dar e vorba de altceva: raportul semnal/zgomot.
In fine.. Nu mi-ai zis bugetul dar oricum, vorbim de un sistem, nu de coaxiale.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Sisteme/Formula_FSA216/
Sus
vlas

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost la masina akum si mam uitat exact la model este un sony cdx-gt616u,as vrea ceva dupa cum tiam zis fata spate pe fata tot asa vreau sa modific sa pun ceva de 16 cu inele si apoi pe spate.
Sus
vlas

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la buget sa stii nu vreau ceva RESTRANSsa fie ceva de calitate sa aiba sunet placut curat.
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 16, 2008 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai atunci: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Access_165_CA1/
Mie mi-au placut in mod deosebit. Dar asta tine si de gusturi.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum