Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum leg 2 subwoofere + sateliti la un amplificator de casa ?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
BorfashuL

Data înscrierii: 12/Dec/2013
Locație: Cernavoda

MesajTrimis: Joi Dec 12, 2013 10:27 pm    Titlul subiectului: Cum leg 2 subwoofere + sateliti la un amplificator de casa ? Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa folosesc de la doua sisteme Logitech z5500 - satelitii (10 la numar sa fac din sateliti 5 incinte labirint cu 2 difuzoare pe boxa).
- Subwooferu (incinta + subwoofer originale de logitech, amandoua subwoofere sa fie separat fara alta modificare.)
De ce am nevoie?
Vreau un amplificator de casa care sa aiba iesiri pt sateliti si subwoofere separat.
Nu vreau sa intre in bass vreo inalta ci basu sa fie doar bass... iar inaltele`n sateliti...

Astept pareri si raspunsuri !

Multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BorfashuL

MesajTrimis: Vin Dec 13, 2013 3:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Up ! ... nimic ? Sad
Sus
Sugar20
Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010
Locație: Timis

MesajTrimis: Vin Dec 13, 2013 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea inteleg ce vrei defapt..
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Dum Dec 15, 2013 9:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti trebuie un amplificator 5 + 1 potent. e simplu

De ce vrei sa folosesti ambele subwoofere ? o sa fie infernal sunetul. Eu zic sa te limitezi la unul singur.

daca vrei sa pui difuzor de 2canale - trebui legate difuzoarele in felul urmator.

daca ai 60w x 8ohm - vei ajunge la 4 difuzoare legate sa ai 240w x 8 ohmn .

este schema de la o boxa cu 4 difuzoare.
oricum e mai complicat. ar trebuii pusi niste resistori etc de protectie a difuzoarelor. Varianta 5 x 1 e cea mai buna pt tine.

6gw8gz6yh5opdm1yhj.jpg
 Description:
 Filesize:  22.92 KB
 Viewed:  347 Time(s)

6gw8gz6yh5opdm1yhj.jpg

Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 15, 2013 10:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce vreis a faci asa ceva ai cumva 2 sisteme 5500 defecte?
Sus
BorfashuL

MesajTrimis: Mar Dec 17, 2013 10:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am doar 1 dar s-a busit cv pe amplificare de nu se mai aprindea, l-am refacut dar nu mai e ce a fost odata. si vreau sa fac din doua sisteme 1 singur imi place f mult cum se aud boxele subwoofer + sateliti si de aia vreau sa fac din acest sistem unu calumea cu amplificare separata !
eu ziceam sa bag 2 subwoofere + 10 sateliti sa iasa cv frumos.. eu zic ca daca gasesc o statie buna care sa duca aman2 sisteme ar fi de vis.. ! da-ti o parere LooSeR despre ce vreau sa fac.. daca e lasa id-ul tau de mess si vb acolo ! ms mult !
Sus
alexandru.antrax
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 17, 2013 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu statii profesionale de vanzare daca vrei ceva fortza
una de 2 x 1000W reali si una de 2 x 800W reali
Sus
BorfashuL

MesajTrimis: Joi Dec 19, 2013 1:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

renunt la ideea pe care am zis`o mai sus si`mi achizitionez

ce parere aveti ?
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Joi Dec 19, 2013 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Banuiesc ca acel sistem ce vrei sa iti achizitionezi costa o avere,
BorfashuL

MesajTrimis: Dum Dec 22, 2013 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cu tot cu statie duce undeva la 2000 euro eu zic ca merita la ce am citit pe net despre el.
Sus
alexandru.antrax
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 22, 2013 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BorfashuL a scris:
pai cu tot cu statie duce undeva la 2000 euro eu zic ca merita la ce am citit pe net despre el.

la 2000 euro tre sa faca si cartofi prajiti, sincer eu nu cred ca merita
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Dec 25, 2013 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la banii astia sincer imi fac sonorizare de club in apartament.... nu stiu ce fidelitate si ce sunet ar putea scoate acele boxe ....

Din experienta mea .. am avut acum 3-4 ani ceva scule pe mana mea ..dica niste boxe active de 15" XVP pro sau ceva de genu se numeau... costa in jur de 1700Ron bucata ... iar ca sunet si putere puteam sa zbor geamurile apartamentului cu usurinta.

Plus de asta momentan detin un sistem format din receiver/aplificator yamaha si sateliti 5.1 de la aceeasi firma... si iti garantez ca sunt mult peste ce vrei tu sa alegi si toata afacerea a costat in jur de 800euro..

eu zic sa te mai gandesti in alegeri

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum