Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum leg un sub la amp?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
cata1

Data înscrierii: 30/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 20, 2009 2:34 pm    Titlul subiectului: Cum leg un sub la amp? Răspunde cu citat (quote)

Am sub.ul asta MTX T612-44: http://www.mtxaudio.eu/IMG/pdf/OM-T612-44.pdf

Si amp.ul asta JBL P 180.2: http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Owner%27s%20Manual/bp_om.pdf

Cum sa leg subwooferul la amplificator in mod optim? (doar pe astea le am si nu am posibilitatea sa cumpar alt amp sau sub)

Si inca o intrebare daca leg bobinele separat cum arata in schita la 4 ohmi fiecare imi trebuie amp de 2x400 sau 2x200 sau 1x400 si plec cu 4 fire sau cum....

Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adyetyon

Data înscrierii: 15/Iul/2009
Locație: Tg-Jiu

MesajTrimis: Lun Iul 20, 2009 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Woofer-ul tau are 2 bobine de 4 ohmi, ce ce inseamna ca poate functiona numai la 2 ohmi cu cele 2 bobine puse in paralel sau la 8 ohmi cu cele 2 bobine puse in serie (vezi in figura legarea serie si paralel).
Amplificatorul tau din ce vad are 2x90 watt in 4 ohmi, 2x 180 watt in 2 ohmi si 1x360 watt in punte la 4 ohmi.
Tie ti-ar trebui un woofer cu o bobina de 4 ohmi, sau unul cu doua bobine de 2 ohmi pe care le-ai pune in serie obtinand cei 4 ohmi.
Sus
cata1

Data înscrierii: 30/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Iul 20, 2009 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai asta stiu.... Dar astea le am asa ca ..... Momentan este legat asa: bobinele intre ele + la +, - la - apoi legat la amp pus 4 ohmi la 360w (asa era legat difuzorul in cutie nu eu l.am pus asa)

Alte pareri?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum