| |
| Autor |
Mesaj |
Mario_b
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 33
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 5:50 pm Titlul subiectului: Cum montez difurile? |
|
|
Va salut, am si eu o intrebare: DLS B5 merg instalate in usa fata de logan??
Am B5-uri si 225 de la DLS, cum ma invatati sa le montez, care in fata si care in spate?
Multumesc mult..!!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 6:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
B5 pe fata, 225 pe spate, asta e clar.
Daca ai oglinzi electrice ai loc suficient pentru tweetere in plasticul din coltul geamului, acolo unde ar fi fost reglajul manual al oglinzilor... Dai o gaura si le pui acolo, au in pachet o rama care acopera marginile si totul poate iesi ca la carte dpdv vizual. Daca nu, poti sa le lasi pe bord langa stalpii frontali, sub parbriz. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 6:02 pm Titlul subiectului: Re: Cum montez difurile? |
|
|
| B5 merg fara probleme. cum bine zicea mihai mai demult, daca ai oglinzi electrice, portiunea din dreptul ei, la fata de usa, parca cere un Tweeter. 225 iara merg perfect pe spate, fara nici o modificare. singura atentionare, e la polaritate, loganul are niste fire cam dubios colorate. inainte sa renunti la mufele originale, vezi ca pe difurile originale e scrisa polaritatea (undeva acolo unde vine mufa bagata). |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 6:03 pm Titlul subiectului: Re: Cum montez difurile? |
|
|
mihai, iar mi-ai luat fata  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
eram online si pe faza.
si tu m-ai intrecut de multe ori dar apreciez orice ajutor.. sunt momente in care nu as face fata fara cativa oameni de aici de pe forum, stiu ei care sunt...
(deja m-am obisnuit, inainte sa click "Trimite" mai verific odata topic-ul ca sa editez post-ul meu daca altcineva a raspuns deja ) |
|
| Sus |
|
 |
Mario_b
|
Trimis: Mie Sep 27, 2006 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi mult la amandoi.
Da, am oglinzi electrice, si mi-ati dat o idee grozava...  |
|
| Sus |
|
 |
Mario_b
|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai va rog ceva: spuneti-mi si mie cum se leaga pe spate difurile(ma refer la culorile firelor) ca am montat azi difurile si NU AU PIC DE BASS iar daca dau tare baraie de le ia draq. Instalarea s-a facut la un atelier "profi" dar sunt profund dezamagit de lipsa de bass. Pana si cd-playerul stock are bass mai mult. Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede ca ma fac de ras cu sunetul meu....  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 12:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| incearca sa modifici balansul L/R...din player. deci sa mearga numai stanga sau numai dreapta. daca se aude mai bine decat cu amandoua, e inversata polaritatea la una din ele. inca ceva, daca mai ai mufele originale ale loganului, vezi ca are o siguranta pe o parte. cea pe care o apasai ca sa scoti mufa din difuzor. firul de langa siguranta e +. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 12:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil e polaritatea inversata...
pasul 1: Schimba + cu - pentru unul din difuzoare si vezi cum se aude...
pasul 2: Daca se aude mai bine, mai verifica daca difuzoarele "imping" sau "trag", adica daca conul se misca in afara sau este tras inauntru. Daca este tras inauntru inverseaza + cu - pe ambele difuzoare. |
|
| Sus |
|
 |
Mario_b
|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate mufele originale s-au dus... Pe culori nu stiti cumva care e +sau - ???
La balance merg la fel amandoua... |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
revin...spert sa se rescpecte culorile: Stanga fata: maro +/ mov -
Dreapta fata: galben +/ alb - |
|
| Sus |
|
 |
Mario_b
|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si pe spate?? PLS.....  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Oct 03, 2006 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
pare rau...pe spate le-am scos de tot cand am pus amplificate.
poti face altceva...scoate putin HU, si vezi la mufa iso. la sectiunea diverse e o schema a mufei ISO. vezi care-i +/-, si apoi vezi culorile. si gata
uite linkul http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic.php?t=568
, spatele e RR si LR |
|
| Sus |
|
 |
Mario_b
|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am incercat sa schimb polaritatea... dezamagire totala... se aude mai rau.... .
Domnilor, nu stiu ce ati vazut dvs in boxele astea, niste stifturi ordinare, imi caraie de le ia draq la volum, baga inalte de te innebunesc, 0 bass, boxele de CARTON ale loganului erau profi pe langa astea.
Sunt foarte suparat ca la unii doar dau cateva milioane pe niste Mp3 sh si boxe de duzina si se aude foarte bine, clar, bass bine conturat, si eu am bagat atatia bani in tot sistemul nou si se aude ca naiba. PRIMUL lucru pe care o sa il fac o sa le vand la niste preturi de nimic sa scap odata ele si imi iau o pereche de Pioneer care desi mai ieftine ma astept sa lucreze mai bine.
Numai bine. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Vin Oct 06, 2006 3:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| b5? naiba sa le ia, ca am mai pus si pe alte loganuri si sunau bine. cat despre blaupunkt-urile originale ale loganului, nu le-am subestimat niciodata. desi lumea le-a facut cu ou si cu otet, eu le consider difuri excelente. dar totusi mult sub DLS. de ce naiba se aude la tine rau?...nu-mi explic. |
|
| Sus |
|
 |
|