Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum sa creasca basul fara sa vad wooferu?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
hertz123

Data înscrierii: 29/Sep/2006

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 7:23 pm    Titlul subiectului: Cum sa creasca basul fara sa vad wooferu? Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva un woofer mic si capabil?
As vrea sa il pun intr-un SUV pe sub scaune pe undeva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

insonorizeaza cel putin potierele. http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/
dar nu o sa inlocuiasca sunetul unui subwoofer.

ce difuzoare ai ?

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g....facem un mic pariu Very Happy . si asa sunetm vecini, ne intalnim intr-o zi, sa vezi ca 2 difuzoare bunicele, un amplificator si mult mult insonorizant, pot inlocui un subwoofer, si nu unul mediocru....ci chiar unul mediu? bineinteles ca nu suna atat de jos, dar suna atat de tare si clar de la 45-50hz in sus, incat nu mai simti nevoia de 30-40Hz. si stii ca nu am ce stii ce difuzoare....
Sus
hertz123

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

difuzoarele mele ... originalele

Fotografii-0080.jpg
 Description:
 Filesize:  74.68 KB
 Viewed:  225 Time(s)

Fotografii-0080.jpg

Fotografii-0081.jpg
 Description:
 Filesize:  80.9 KB
 Viewed:  234 Time(s)

Fotografii-0081.jpg

Sus
hertz123

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca

Fotografii-0082.jpg
 Description:
 Filesize:  84.81 KB
 Viewed:  208 Time(s)

Fotografii-0082.jpg

Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 10:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dif originale=cartoane Laughing
poti sa le inlocuiesti cu un sistem pe fata (tw+woof) si ori sistem pe spate ori doua coaxiale, depinde de tine/buget daca le amplifici sau nu, insonorizare usi {minim pe fata} poate un HU mai bun decat cel stock si atunci o sa vezi daca mai vrei subwoofer;
daca investesti doar in sub o sa castigi ceva bass
daca investesti in dif-uri si insonorizare castigi mult mai multe... claritate, putere, bass etc un sunet mult mai complet

o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
o&g....facem un mic pariu Very Happy . si asa sunetm vecini, ne intalnim intr-o zi, sa vezi ca 2 difuzoare bunicele, un amplificator si mult mult insonorizant, pot inlocui un subwoofer, si nu unul mediocru....ci chiar unul mediu? bineinteles ca nu suna atat de jos, dar suna atat de tare si clar de la 45-50hz in sus, incat nu mai simti nevoia de 30-40Hz. si stii ca nu am ce stii ce difuzoare....

fiecare cu gusturile lui.
sunt de acord ca insonorizarea si amplificarea conteaza enorm de mult si poti obtine un sunet cu destul bas,dar la subbas (sub 4-50hz) nu poti compara sunetul/senzatiile oferite de un woofer cu difuzoare destinate clar frecventelor peste, sa zicem, 50hz.

sebastian
Pasionat

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: ALBA IULIA

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intradevar este o mare diferenta , si eu mi-am insonorizat usile cu http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Dynamat/Xtreme_Door_Kit/ si diferenta se aude enorm , in sensul ca se creaza o incinta destul de buna , ce nu am facut insa , nu am insonorizat si in spatele portierei , pentru ca la un bas mai puternic se simte nevoia unei alte folii , eu sunt multumit de ce am cumparat si recomand cu caldura , mai ales ca 250 ron nu e mult si daca stii sa-ti desfaci portierele iti va lua vreo 3 -3 si 1/2 ore pentru tot de la inceput la sfarsit . Dar totusi cu un sub se simte diferenta mult mai bine la frecventele mai joase, ajuta mai bine .
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 9:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sebastian cand ma poti "gazdui" pt o auditie ?
si mai vreau sa te rog ceva...

poate ne intalnim azi prin oras si vorbim.

hai noroc.

dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

despre ce suv este vorba? ce spatiu ai? sunt subwoofere mici si potente! 20 cm diametru!
si daca ai si spatiu, se pot face minuni cu ele!

Am vazut asa ceva facut la un nissan navara, sub bancheta spate, facuta cutie din fibra de sticla, 2 dif GZ de 20 cm, Gama hydrogen, perfect integrate Smile
Nu sunt de acord cu oamenii care spun ca daca izolezi usa o sa ai super bass din difuzoare de 16.5 cm! o sa ai super midbass poate, dar frecventele joase nimeni nu le reproduce mai bine ca un subwoofer!
Sa incercat si reusit in cateva cazuri montarea de difuzoare de 20 cm in usi, dar nici in acest caz nu s-a putut spune ca nu mai e nevoie de subwoofer!
Sus
sebastian
Pasionat

Data înscrierii: 25/Oct/2006
Locație: ALBA IULIA

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 1:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

corect , dar mai intai izolate si dupa aceea sub , poti vedea diferenta , apoi urmatorul pas e sub, care intregeste sistemul ( spune cineva care asteapta un sub Focal , ca nu il au pe stoc)
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Iun 09, 2007 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

of of. imi repet afirmatiile. ai difuzoare BUNE, insonorizare BUNA, amplificare pe masura, semnal BUN.....poti ajunge sa nu mai duci dorul subwoofer-ului. sa sune tare si frumos chiar si pana la 45 Hz, fara zbarnaieli si distorsiuni. DAR....mai intorc fetitele capul dupa o masina fara subwoofer pe care-l auzi de la 300m?...pai nu prea...iti mai vibreaza plamanii si ti se mai infunda urechile?...nu prea. sunt N masini de competitie SQ care nici macar nu au sub in portbagaj. ai un sistem focal utopia BE N6 sau 7....in cel mai bun caz adaugi un sub finut, cu un SPL micut, abia sesizabil, desi iti garantez ca tot atatea premii iei si fara el. dar degeaba....faci fitze cu o masina pregatita pentru SQ? nu prea. nu sunt adept infocat SQ cum e mihai de exemplu, pe mine ma intereseaza sa-mi sune mie bine. im plac si mie senzatiile date de un subwoofer, de aceea nu renunt la al meu. cu toate astea, tot mai des in ultimul timp mi se intampla sa opresc iesirea pentru sub, sa tai HPH-ul din player si zau de as face asta daca nu mi-ar placea sunetul obtinut. dar, vb lui o&g, totul depinde de gusturi.
Sus
hertz123

MesajTrimis: Dum Iun 10, 2007 4:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vazut ca modelele mai dotate au sub in usa de la portbagaj si am desfacut si eu sa vad ce e acolo.
am gasit o gaura de 20cm .
ce credeti se poate folosi ?
Masina e o toyota rav4 model 2006.
Deocamdata nu ma mai plang de difuzoarele din usi, schimbarea lor duce la insonorizare , amplificare si implicit schimbarea HU (cam mult ).
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum