Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum se amplifica difuzoarele

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
adriancean

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Deva

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului: Cum se amplifica difuzoarele Răspunde cu citat (quote)

Buna! Vreau sa stiu si eu cum se amplifica difuzoarele fata si spate (cu detalii),cum se amplifica un subwoofer si locul unde se amplaseaza un amplificator. Si de ce trebuie tinut cont cand se achizitioneaza un amplificator?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 6:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum se amplifica ? pai tragi fire de la boxe la statie. statia o conectezi la masina cu plus de la baterie si minus de la caroserie + rca-Uri si remote pt casetofon.
la subwoofer e aceeasi chestie ... doar ca firele le tragi de la statie la subwoofer.
statia poti sa o pui oriunde veri tu. trebuie doar sa ai grija doar sa nu se supraincalzeasca daca e in spatii mici.
cand cumperi statia ti cont de multe. cel mai important cred ca e bugetul Laughing . depinde ce vrei sa amplifici cu ea. difuzoare ? subwoofer ? ce pretentii ai de la sistem.
de exemplu daca ai doua boxe de 50W rms iei o statie de 2x70 ca sa scoti ce-i mai bun din ele. specificatile difere de la producator la producator. daca statia e hi-end atunci poti sa mergi si cu 50W rms pentru o boxa de 50W rms.

ps: cred ca era mai bine daca postati la amplificatoare.
Sus
adriancean

Data înscrierii: 15/Oct/2007
Locație: Deva

MesajTrimis: Joi Noi 01, 2007 7:07 pm    Titlul subiectului: Amplificare Răspunde cu citat (quote)

Mersi! Eu am un JVS cu 4x50(4x19 Rms), 1 pereche preout-ri RCA de 2,5 V si as vrea sa-mi recomanzi urmatoarele (sa fie potrivite pt cd player):2 dif sistem de 16,5 si 2 dif coaxiale de 13,plus o statie si un subwofer! Masina e Opel Corsa C 3 usi. Inca o intrebare:cum ar fi mai bine sa amplific,difuzoarele sau doar subwooferul!
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 02, 2007 2:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ca sa-ti recomande lumea trebuie sa dai si un buget.
in audio daca vrei sa ajungi la un anumit nivel ai de "respectat" anumiti pasi. daca sari unul din ei risti sa nu fi multumit.
normal ca difuzorul amplificat se aude mai bine. problema ar fi ca daca le amplifici si nu insonorizezi usile nu obtii mare smecherie. de asemena daca nu cumperi cabluri suficient de groase iar nu e ok.
parerea mea e sa-ti iei o statie pe 4 canale pt inceput si sa amplific difuzoarele fata + 2 canale in punte pt subwoofer. jbl 75.4 s-ar putea sa fie exact ce cauti tu.
difuzoarele de pe spate poti sa le pui la iesirea de pe casetofon. daca nu vrei sa investesti in insonorizare pra mult ... cumpara cateva bucati de insonorizant macar si acopera gaurile din fata de usa. e mai bine decat deloc.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum