cat despre condensator, depinde ce masina ai..daca ai alternator sanatos nu ai nicio problema fara condensator. poti incerca intai fara si daca vezi vreo modificare la lumini poti sa adaugi dupa aia si un condensator.
Si apropos, cu ce te-ai gandit sa le amplifici si cum? - un amplif pentru sub si boxe sau separat?
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 26 Locație: galati
Trimis: Vin Iul 13, 2007 10:43 am Titlul subiectului: prefer jbl ..chiar daca multi zic ca nu mai sunt ce erau
.....despre amplificare vreau un jbl gti 4060, iar condensator cu siguranta imi trebuie la 2 stati tinand cont ca mai am una pt subw jbl gto 2040.........problema era daca nu este prea mult BASS pt un PEUGEOT 307.
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
Trimis: Vin Iul 13, 2007 11:37 am Titlul subiectului:
am inteles "aproximativ" ce vrei sa faci..sa pui ovalele pe spate in placa, sa le amplifici cu 4060-ul in punte chiar (corect) si sa lasi difurile stock pe fata??
recomandarea pe care ti-o va da multa lume de aici este sa mergi pe un sistem de difuri amplificate pe fata (in usi si tweetere sus). Din punctul meu de vedere in fata tweeterele de 307 suna destul de bine, problema e la bass. de ce nu incerci un sistem amplificat pe fata si uiti de T595 si cu ocazia asta scapi si cu placa din spate negaurita (sincer, cred ca o sa faca cu greu fata la greutatea boxelor).
in legatura cu "prea mult bass"...sincer nu stiu cum esti tu dar la mine nu e niciodata suficient...
Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 26 Locație: galati
Trimis: Vin Iul 13, 2007 9:34 pm Titlul subiectului: MERCI MULT LIVIU
problema la 307 daca vrei sa pui boxe pe usi ,este ca ele sunt prinse de fetele usi si nu de caroserie (nu poti pune nimik loud)-eu am pus tweetere PIEZO si se aude bine iar placa din spate vreau sa o inlocuiesc cu una mai groasa,iar pe fata o sa schimb difurile cu un pionner facut special pt 307
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum