Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CUM SE INSTALEAZA SISTEM CRUNCH GTR 5.2Ci?!?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Dorinel

Data înscrierii: 08/Apr/2009

MesajTrimis: Mie Apr 08, 2009 9:27 pm    Titlul subiectului: CUM SE INSTALEAZA SISTEM CRUNCH GTR 5.2Ci?!? Răspunde cu citat (quote)

Salut. Am cumparat de curand http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_5.2Ci/ si uitandu-ma cum as putea sa il instalez mi-am dat seama ca e putin mai complicat decat credeam. Adica firele de la Crossover la Tweeter e simplu, Crossover la Woofer la fel de clar, dar apoi de la Woofer in cealalta parte la LED ce leg? Si la input la Crossover ?! Un fir la amplifier - presupun ca la Playerul audio, dar celalalt? Si unde instalez/fixez/plantez etc. crossoverul? E atasata o poza cu Wire Connections din "manual". Orice lamurire e binevenita. Sistemul audio este cumparat tot de le BeLoud dar nu pot ajunge momentan cum masina in Bucuresti ca le-as fi instalat cu ei ca era un banner ca e free Wink) Multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Dorinel

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 11:19 am    Titlul subiectului: :( Răspunde cu citat (quote)

Haideti oameni buni.. va rog frumos orice ajutor e binevenit! Eu intru pe net de pe tel si nu pot sa navighez printre posturile si subiectele celelalte de pe forum(am incercat dar nu am gasit).)
Sus
tao

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut.. de ce nu mergi tu la un service specializat? te costa 40-50 lei si stii sigur ca s-a ocupa un profi de masina ta
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 6:45 pm    Titlul subiectului: Re: CUM SE INSTALEAZA SISTEM CRUNCH GTR 5.2Ci?!? Răspunde cu citat (quote)

Dorinel a scris:
Salut. Am cumparat de curand http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_5.2Ci/ si uitandu-ma cum as putea sa il instalez mi-am dat seama ca e putin mai complicat decat credeam. Adica firele de la Crossover la Tweeter e simplu, Crossover la Woofer la fel de clar, dar apoi de la Woofer in cealalta parte la LED ce leg? Si la input la Crossover ?! Un fir la amplifier - presupun ca la Playerul audio, dar celalalt? Si unde instalez/fixez/plantez etc. crossoverul? E atasata o poza cu Wire Connections din "manual". Orice lamurire e binevenita. Sistemul audio este cumparat tot de le BeLoud dar nu pot ajunge momentan cum masina in Bucuresti ca le-as fi instalat cu ei ca era un banner ca e free Wink) Multumesc anticipat!

Salut. Hai ca nu e chiar asa complicat.
Filtrul tau trebuie sa arate asa:
http://www.hifonics.cz/foto/galery190/gtr-crossover3.jpg
In tweeter -> +,- de la tweeter
In woofer -> +,- de la woofer
In input -> firele din amplificator/player.

Probabil te incurca faptul ca pe difuzor (woofer) ai 2 intrari. Una e pentru iesirea de mai sus din woofer iar una e pentru led-urile difuzorului. Un plus si un minus de undeva din masina. Daca tot nu intelegi, o sa fac si o schema.
Sus
Dorinel

MesajTrimis: Vin Apr 10, 2009 1:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thx Body.. Intr-adevar faza cu L.E.D. m-a ametit, ca in rest asa ma gandisem si eu plus ca si in dreptul la input acolo mi s-a parut ambiguu, ca in dreptul unui fir scria amplifier iar pe randul urmator output + - dar era aceeasi propozitie se pare. Smile
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Vin Apr 10, 2009 1:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu placere. Smile Esti mutumit de ele?
Sus
Dorinel

MesajTrimis: Vin Apr 10, 2009 2:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca nu le-am montat ca nu am masina cu mine. Am avut permisul suspendat si il iau abia peste o saptamana. O sa postez atunci. Eu sper sa fiu.
Sus
Dorinel

MesajTrimis: Vin Apr 10, 2009 2:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Apropo asta le`am luat pentru fata, iar pentru spate vroiam sa iau niste ovale gen http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6911/ , dar vad ca lumea face reclama si la alte firme (Hifonics spre ex). Masina e un Matiz si vreau bass fara subwooer. Pareri?
Sus
Body28
Audiofil

MesajTrimis: Dum Apr 12, 2009 1:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ovale cu bass.. cu toate ca sunt cam scumpe..
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum