| |
| Autor |
Mesaj |
Dorinel
Data înscrierii: 08/Apr/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Apr 08, 2009 9:27 pm Titlul subiectului: CUM SE INSTALEAZA SISTEM CRUNCH GTR 5.2Ci?!? |
|
|
Salut. Am cumparat de curand http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_5.2Ci/ si uitandu-ma cum as putea sa il instalez mi-am dat seama ca e putin mai complicat decat credeam. Adica firele de la Crossover la Tweeter e simplu, Crossover la Woofer la fel de clar, dar apoi de la Woofer in cealalta parte la LED ce leg? Si la input la Crossover ?! Un fir la amplifier - presupun ca la Playerul audio, dar celalalt? Si unde instalez/fixez/plantez etc. crossoverul? E atasata o poza cu Wire Connections din "manual". Orice lamurire e binevenita. Sistemul audio este cumparat tot de le BeLoud dar nu pot ajunge momentan cum masina in Bucuresti ca le-as fi instalat cu ei ca era un banner ca e free ) Multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
Dorinel
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 11:19 am Titlul subiectului: :( |
|
|
| Haideti oameni buni.. va rog frumos orice ajutor e binevenit! Eu intru pe net de pe tel si nu pot sa navighez printre posturile si subiectele celelalte de pe forum(am incercat dar nu am gasit).) |
|
| Sus |
|
 |
tao
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 13
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 5:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut.. de ce nu mergi tu la un service specializat? te costa 40-50 lei si stii sigur ca s-a ocupa un profi de masina ta _________________ cel mai prost din curtea scolii... |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 6:45 pm Titlul subiectului: Re: CUM SE INSTALEAZA SISTEM CRUNCH GTR 5.2Ci?!? |
|
|
| Dorinel a scris: | Salut. Am cumparat de curand http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/Sisteme/GTR_5.2Ci/ si uitandu-ma cum as putea sa il instalez mi-am dat seama ca e putin mai complicat decat credeam. Adica firele de la Crossover la Tweeter e simplu, Crossover la Woofer la fel de clar, dar apoi de la Woofer in cealalta parte la LED ce leg? Si la input la Crossover ?! Un fir la amplifier - presupun ca la Playerul audio, dar celalalt? Si unde instalez/fixez/plantez etc. crossoverul? E atasata o poza cu Wire Connections din "manual". Orice lamurire e binevenita. Sistemul audio este cumparat tot de le BeLoud dar nu pot ajunge momentan cum masina in Bucuresti ca le-as fi instalat cu ei ca era un banner ca e free ) Multumesc anticipat! |
Salut. Hai ca nu e chiar asa complicat.
Filtrul tau trebuie sa arate asa:
http://www.hifonics.cz/foto/galery190/gtr-crossover3.jpg
In tweeter -> +,- de la tweeter
In woofer -> +,- de la woofer
In input -> firele din amplificator/player.
Probabil te incurca faptul ca pe difuzor (woofer) ai 2 intrari. Una e pentru iesirea de mai sus din woofer iar una e pentru led-urile difuzorului. Un plus si un minus de undeva din masina. Daca tot nu intelegi, o sa fac si o schema. |
|
| Sus |
|
 |
Dorinel
|
Trimis: Vin Apr 10, 2009 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Thx Body.. Intr-adevar faza cu L.E.D. m-a ametit, ca in rest asa ma gandisem si eu plus ca si in dreptul la input acolo mi s-a parut ambiguu, ca in dreptul unui fir scria amplifier iar pe randul urmator output + - dar era aceeasi propozitie se pare.  |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Apr 10, 2009 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu placere. Esti mutumit de ele? |
|
| Sus |
|
 |
Dorinel
|
Trimis: Vin Apr 10, 2009 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca nu le-am montat ca nu am masina cu mine. Am avut permisul suspendat si il iau abia peste o saptamana. O sa postez atunci. Eu sper sa fiu. |
|
| Sus |
|
 |
Dorinel
|
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil