|
Autor |
Mesaj |
dulyshor Pasionat
Data înscrierii: 23/Sep/2014 Mesaje: 83 Locație: Turnu Magurele
|
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
Trimis: Sâm Oct 18, 2014 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand trebuie sa sti ca ai facut o afacere "sa te caci in ea".
Player-ul tau are doar 1 iesire RCA - daca vrei sa folosesti amplificator, semnalul din player poate fi "spate" sau "subwoofer".
Am impresia (ca iti e sila sa scrii ce vrei sa faci) ca vrei sa montezi difuri in fata si spate.
Dar player-ul tau are doar 1 iesire, si nu vei potea folosi functia "FADE".
Vei mai avea nevoie de "spliter" RCA pentru a da semnal in canalele 3/4 ale amplificatorului.
Vei vrea pe viitor sa pui si subwoover? Daca da, atunci vezi ce amplif iti cumperi ca vei avea nevoie sa aiba 1 pereche de preout-uri.
Daca tu ai ales setup-ul pana acum, inseamna ca nu te pricepi si nici inspiratie nu ai.
Apeleaza la un instalator corect sau la un amic mai "meserias".
 _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Dum Oct 19, 2014 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
stiu ca am o singura iesire ,nu pot pune un amplificator cu 4 canale pentru a amplifica toate difuzoarele la acest Hu? momentan am un subwoofer activ JBl basspro2 de care nu sunt multumit deloc si vreau sa schimb difuzoarele si sa le amplific sa vad daca se aude cum vreau. daca le amplific sa produca si un bass profund? |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Dum Oct 19, 2014 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
renunt la subwoofer bineinteles, |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
Trimis: Dum Oct 19, 2014 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa cum am scris si mai sus
"Vei mai avea nevoie de "spliter" RCA pentru a da semnal in canalele 3/4 ale amplificatorului."
Bass "profund" ar fi capabil sa dea si sub ul pe care il ai, dar cred ca nu este setat/instalat corect.
Daca nici cu setare/instalare corecta nu vei fi multumit, atunci cu siguranta niste difuzoare de 16 cm (majoritatea coboara pana la aprox 75Hz) nu iti vor satisface nevoia de "bass profund" si in consecinta ai nevoie de un sub mai capabil. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Dum Oct 19, 2014 8:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
am inteles.ms mult de sfat |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Dum Oct 19, 2014 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
dragos ,ce imi difuzoare imi recomanzi sa folosesc direct pe player ,cele Hertz dieci Dsk 165.3 sau Dls classic b6a? sa pot folosii canalul playerului pentru amplificarea unui subwoofer si sa renunt la amplificarea difuzoarelor |
|
Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

|
Trimis: Lun Oct 20, 2014 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Credeam ca ai luat deja difurile Hertz ESK .....
Ar fi bine sa decizi ce vrei sa obti, ce buget stabilesi pentu asta, si cat de tare vrei sa se auda bass-ul, ce muzica asculti........
Pana acum nu se intelege nimic din ce vrei sa faci.
Referitor la ultima intrebare - as alege DLS b6a. _________________ Kmm361, Dls A4, Micro-Precision 7.16, 5.8 |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Lun Oct 20, 2014 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
vreau sa se auda cat mai clar dar sa am si bass ,am inteles ca nu pot scoate cine stie ce bass din difuzoare de 16 cm ,si voi monta subwoofer, m -am gandit sa pun fata/spate difuzoare Hertz sau DLs + subwoofer , dar boxele sa le tin decat pe player |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Lun Oct 20, 2014 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
din ce am vazut eu din postarile tale anterioare ai un logan
eu la logan as face in felul urmator: difuzoare pe 13 pe fata sistem cu basii in locul lor fara alte modificari si pastrezi si aspectul stok si cu tweeterele la oglinzi asta daca ai oglinzi electrice si nu ai maneta aia de reglaj
pe spate in polita merge sa pui la fel sistem ca si pe fata sau coaxiale depinde de buget
dar e musai sa le amplifici
si impreuna cu un subwoofer nu foarte mare amplificat corect suna f bine
ai putea sa pui pe fata , si pe spate, magnat carfit style 213, eu am pus la un amic si pe fata si pe spate in polita si amplificate sunau belea si masina inca nu era insosnorizata
impreuna cu un subwoofer jbl de vreo 300W era un sistem de sunet care suna foarte frumos pt banii lui
uite magnat carfit style 213 cu 70w in el
https://www.youtube.com/watch?v=vCR0pFw3mLU |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Mar Oct 21, 2014 12:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cum sa pĂŁstrezi diametrul de 13cm cand cu putin efort poti pune de 16,nu vi se pare ca este o diferenta destul de mare intre ele la sunet?iar sa spui ca 4 magnat de 13 amplificate fata spate sunĂŁ "belea" mi se pare putin ciudat,ce hi pass folosesti la alea din portbagaj? 100hz,sau poate mai sus....si sunau "belea" ... magnat,jbl,mac audio,sal,mnc.... suntem totusi in 2014 pĂŁcat ca nu va straduiti sa ascultați ceva ce vreti sa cumpĂŁrați,s-ar putea sa aveti niște surprize urate in urma recomandarilor de genul ĂŁsta .... dar sunt banii vostri!!! _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Mar Oct 21, 2014 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa nu aud de magnat... m am dedis la Hertz dieci dsk 165. fata/spate ,+ subwoofer |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Mar Oct 21, 2014 1:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergi pe dls..suna mai bine ca hertz care nu au bass deloc _________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
dulyshor Pasionat
|
Trimis: Mar Oct 21, 2014 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai ascultat si DLS si Hertz? |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Mar Oct 21, 2014 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | Cum sa pĂŁstrezi diametrul de 13cm cand cu putin efort poti pune de 16,nu vi se pare ca este o diferenta destul de mare intre ele la sunet?iar sa spui ca 4 magnat de 13 amplificate fata spate sunĂŁ "belea" mi se pare putin ciudat,ce hi pass folosesti la alea din portbagaj? 100hz,sau poate mai sus....si sunau "belea" ... magnat,jbl,mac audio,sal,mnc.... suntem totusi in 2014 pĂŁcat ca nu va straduiti sa ascultați ceva ce vreti sa cumpĂŁrați,s-ar putea sa aveti niște surprize urate in urma recomandarilor de genul ĂŁsta .... dar sunt banii vostri!!! |
nu sariti sa dati cu parul!
eu i-am recomandat o solutie mai low cost fara multe modificari
nu toata lumea are bani sa isi ia super hi-end si ce i-am recomandat eu suna foarte ok pt gama lor de pret
la set-up-ul de care povesteam difuzoarele sunt taiate de la aprox 80hz in sus |
|
Sus |
|
 |
|