| |
| Autor |
Mesaj |
muntos Pasionat
Data înscrierii: 10/Feb/2007 Mesaje: 112
|
Trimis: Lun Apr 16, 2007 5:58 pm Titlul subiectului: Cum se regleaza sunetul din HU si din amplificatoare |
|
|
Salutare la tot, daca s-a mai discutat despre acest lucru atunci scuzele de rigoare:
Deci: HU Pioneer 5900MP, boxe sistem pe fata Focal 165 A1 amplificate de MTX X502, pe spate Focal 130CA1, in portbagaj sub Infinity ref 1000B amplificate de un Infinity 7520A.
Din HU este activata iesirea de sub, dar filtrul HPF si LPF nu sunt active.
Trebuiesc si acestea activate si daca da, presupun ca trebuiesc setate niste frecvente de prag.Cum le aflu, uitandu-ma la specificatiile boxelor sau prin auditie (unde nu am urechea formata).
La fel si amplificatoarele stiu ca au reglaje, ele trebuiesc coordonate cu reglajele din HU, lucreaza independent sau nu mai conteaza odata ce am facut reglajele din HU?
Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|