| |
| Autor |
Mesaj |
TBone
Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 5 Locație: Bucuresti sau Pitesti ?
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 12:03 am Titlul subiectului: Cum si unde sa imi montez boxele pe masina? |
|
|
| Am niste boxe (nu difuzare) de cam 270X160X160. Puteti sa imi dati o idee unde as putea sa le montez mai eficient intr-o dacie 1300? Probabil ca in potrbagaj, dar nu stiu exact unde si cum, adica m-am gandit ca pe prind te tabla orizontala din fundu portbagajului cu difuzoarele orientate in sus dar nu stiu exact cum. Va rog sa ma ajutati daca ati inteles ce vreau sa fac. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 4:06 am Titlul subiectului: |
|
|
| Incearca sa postezi niste poze ale boxelor pe care vrei sa le montezi si poate o sa inteleaga lumea mai bine cum arata si unde se pot fixa. Oricum, portbagajul nu este o solutie. Probabil ca vei avea ceva bass, dar mediile si inaltele se vor pierde sigur in drum spre urechea ta. |
|
| Sus |
|
 |
TBone
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| poze cu boxele nu prea cred ca are rost pentru ca sunt unele banale de forma paralelipipedica, m-am gandit ca o sa se piarda mediile si inaltele daca pe pun in portbagaj, dar eu nu am alta idee daia am si apelat la forum. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
vezi poate le poti inghiesui pe placa dintre spatele banchetei si geamul spate...le poti face in interiorul portbagajului un contur din sipci de lemn si cu holsuruburi le fixezi...
P.S nu stiu daca placa de care vorbeam suporta atata greutate...nu stiu din ce material e ... |
|
| Sus |
|
 |
TBone
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 11:41 am Titlul subiectului: |
|
|
| la asta ma gandem si eu dar nu stiu daca rezista la socurile de pe drum, boxele sunt facute din pal si au cam 5-6 kg fiecare, nu cred ca se rupe tabla aia. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
poti sa incerci...nu te costa nimic....sau poate te costa o bucata de mocheta...  |
|
| Sus |
|
 |
TBone
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 11:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| si ceva munca pana reusesc sa fac conturul difurilor in tabla. Oricum asta o sa incerc daca altcineva nu are o idee mai buna. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
alta solutie,cel putin io cu mintea mea...atat cata este...daca este..., eu nu vad
bafta si spor la treaba |
|
| Sus |
|
 |
TBone
|
Trimis: Joi Aug 31, 2006 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| o sa pun poze daca o sa iasa ceva bine. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|