Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cumpar amplificator 4x200W @2ohmi (minim)

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
Bogz02
Pasionat

Data înscrierii: 31/Ian/2012

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 10:49 pm    Titlul subiectului: Cumpar amplificator 4x200W @2ohmi (minim) Răspunde cu citat (quote)

Cumpar amplificator 4x200w in 2ohmi, sau mai puternic. Buget 900 lei maxim in functie de oferta.
0770174560
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut, am un rockfod fosgate power 750x care cred ca corespunde nevoilor tale.
Sus
Bogz02
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau ceva mai strong de atat. Diferenta intre 4 ohmi si 2 ohmi mi se pare cam mare, nu as vrea sa ma pronunt asupra puterii reale scoase, dar tind sa cred ca nu bate cu cifrele din specificatii.
Sus
Bogz02
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 12, 2014 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am medii de 250W RMS si imi trebuie mai multa putere sa le misc asa cum trebuie. Smile
Sus
rockford
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 14, 2014 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok! bafta la cumparaturi!
Sus
cipsu

Data înscrierii: 21/Mai/2014

MesajTrimis: Dum Aug 17, 2014 11:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogz02 a scris:
Am medii de 250W RMS si imi trebuie mai multa putere sa le misc asa cum trebuie. Smile

Despre ce medii e vorba? Ai o prezentare a sistemului? Suna interesant, nu de alta...
Sus
rockford
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2014 12:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu sunt interesat de medii-le ce le vei amplifica. ai putea sa ne arati cateva poze cu ele? oricum 250 w rms pentru medii in masina mi se pare exagerat. de obicei se amplifica cu 30-40w rms acest tip de difuzoare deoarece lasa in urma restul sistemului.
Sus
Bogz02
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2014 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Medii: http://www.hertzaudio.ro/spl-show/sv-200-spl-midrange.html
Midbass: http://www.hertzaudio.ro/spl-show/sv-200l-spl-woofer.html
Tweeter: http://www.hertzaudio.ro/spl-show/st-44-high-efficiency-compression-driver.html

Toata gama HERTZ SPL Show, vor fi 3 cai pe usa, plus bassul in spate. Masina o voi pregatii ptr SQL.
Sus
Bogz02
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2014 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Btw, am gasit amplificator pana la urma: Audio System Twister F600, un amp italian capabil de 4x240w @2ohmi masurati, dar mediile si midbasi le voi lega in punte, 2x580w @2ohmi iar tw vor merge pe o statie separata in bridge, 2x220W @4ohmi.

Ca si configuratie de ansamblu, vor fi difuzoarele amintite in usi, ampliful F600, player Pioneer P88RS impreuna cu un crossover activ Audison SRX8 4cai full active. Masina in cauza: o tigaie de logan. Laughing Laughing Laughing
Sus
Bogz02
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2014 11:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
Sus
cipsu

Data înscrierii: 21/Mai/2014

MesajTrimis: Dum Aug 24, 2014 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc! Buna treaba!
Sus
rockford
Pasionat

MesajTrimis: Joi Aug 28, 2014 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Audio System Twister F600 sunt curios cum lucreaza pe medii, el fiind un amp dedicat pt partea de joase.
audison srx8 n-am prea auzit de el... dar totusi daca te gandesti sa folosesti crossoverele dintr-un amp srx4 sau srx5 sa sti ca nu prea dau randament.
sfatul meu, daca vrei 4way activ, mergi pe un procesor de sunet dedicat (pxa-h700 sau h800), sau un player capabil de asa ceva (p99rs).
bafta cu proiectul.
Sus
Bogz02
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Aug 30, 2014 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Era Audison SXR4, nu srx (ala e amplif). Asta este crossover activ, e jucarie destul de capabila si este exact ce imi trebuie mie. Legat de amp urmeaza sa-l ascult zilele de urmeaza, sa vedem ce zic mediile si midbasi pe el. Smile

http://www.audison.eu/xml/products/pdf/audison_support_manuals/Others/Accessori/ita_sxr4manuale.pdf
http://www.subito.it/audio-video/audison-sxr4-crossover-elettronico-torino-76386504.htm
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum