|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mar Dec 04, 2012 12:15 am Titlul subiectului: cumpar conector RCA Clarin 778 |
|
|
Dupa cum spune caut sa cumpar conectorul RCA pentru un Clarion 778 ( 578, 788, etc. ). Tipul de la care am cumparat aparatul (de pe celalalt forum ) se pare ca a "uitat" sa-mi trimita cablurile la primul transport, urmand ca dupa 2 zile sa mi le trimita..dupa vreo 2 saptamani zicea ca nu le mai gaseste, bla bla...in fine..sa se bucure el de noul HU cum m-am bucurat eu de cablurile RCA
revenim, daca are cineva conectorul RCA, la un pret rezonabil, il rog sa ma contacteze la 0762 667 003 _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
petrica_pit Pasionat
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 105 Locație: Tulcea sau Constanta
|
Trimis: Mar Dec 04, 2012 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Asta ar fi |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Vin Dec 07, 2012 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exact ! multumesc tare frumos!
Deci? are careva?  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 11, 2012 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Inca sunt in cautare! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|