|
|
|
Autor |
Mesaj |
iulidw Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2009 Mesaje: 58 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Mar 25, 2011 5:11 pm Titlul subiectului: CUMPAR fata Alpine 102Ri.. sau vand unitate fara :( |
|
|
Cumpar fata player Alpine 102Ri, am inteles ca si de la 112Ri s-ar potrivi. Stiu ca sunt slabe sansele, dar daca aveti pe acasa, sau stiti pe cineva sa aiba acest model stricat..nu am sanse decat sa gasesc sh. am sunat la importatorul Alpine Romania si ma costa 3mil o fata noua..si dureaza cel putin 2 luni, iar un player ca al meu este 350-400de lei sh, nu are rost.
Sau eventual vand unitatea fara..nu stiu cat sa cer pe ea..2mil . merge fara probleme, a fost achizitionat de nou acum un an de la be-loud, din care aproape jumatate de an a "stationat" (masina a fost defecta).am factura si garantie inca un an de zile..
Mentionez faptul ca mie mi-a fost sparta masina si furata fata originala , era in timpul zilei, nu au avut timp sa ia si unitatea.. |
|
Sus |
|
 |
iulidw Pasionat
|
Trimis: Joi Apr 07, 2011 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
up |
|
Sus |
|
 |
iulidw Pasionat
|
Trimis: Dum Apr 17, 2011 2:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
upp |
|
Sus |
|
 |
iulidw Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 17, 2011 2:21 am Titlul subiectului: |
|
|
valabil |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|