Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cumpar kit cabluri si amplif mono
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Sâm Oct 19, 2013 9:21 pm    Titlul subiectului: Re: kit +amplif Răspunde cu citat (quote)

klawdyu a scris:
Amplificator Auto monobloc Domotec MS-2508D 1000w RMS
Pret:550 RON

Sa inteleg ca acest amplificator cu cat este folosit cu atat ii creste si valoarea?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
klawdyu

Data înscrierii: 18/Mai/2013

MesajTrimis: Sâm Oct 19, 2013 9:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intelege ce vrei ! Fa mi o oferta daca te intereseaza Smile
Sus
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 3:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa cumparat amplif si cabluri
A mai ramasa la vanzare playerul 2 din pioneer avic f310bt ... functioneaza excelent ... este putin cam prafuit Smile) dar accept orice proba simpot face video la orice din meniu cum merge etc .....
Schimb doar cu player 1 din + diferenta sau cu vreun amplif mono (depinde)
Nu cumpar un amplif care se numeste domotec fie el si de 5kw Smile)

klawdyu

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce ar avea domotec de nu merita cumparat? Vrei un video sa vezi cum merge?
Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merita cumparat dar nu cu mai mult de 300 lei pt ca atat e valoarea lui pe piata
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eram putin ironic Razz .... daca aveam 500-550ron ahh ce amplif imi luam Smile)

Asa ca pt moment ma multumesc cu hifonicsu

klawdyu

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 5:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok. Sa imi aratati si mie daca vedeti vreunul cu 300 RON Smile
Sus
alexandru.antrax
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.okazii.ro/sisteme-audio-auto/amplificator-audio/vand-amplificator-auto-monobloc-domotec-ms-2508d-nou-3000wmax-bass-remote-a60758516?icid=homepage-carousel&ibid=ultimele-accesate[60758516]

http://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/390523-vand-monobloc-clasa-1000-wati.html
happy?
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 8:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vorba aia : imbatraneste ca vinul Laughing
Sus
klawdyu

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 9:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Care mi le-ai aratat sunt vandute amandoua , aia de pe okazii de mult tare , si aia de pe 4tunning, ce e adevarat e vanduta recent , dar alta inafara de aia de pe 4tunning nu am vazut sa mai fie.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Dum Oct 20, 2013 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
Sa inteleg ca acest amplificator cu cat este folosit cu atat ii creste si valoarea?

Bogdi24 a scris:
Vorba aia : imbatraneste ca vinul Laughing

klawdyu vad ca insisti cu exemple, atunci iti dau si eu unul...
Acum cateva luni era un tip in Bucuresti care vindea Domotecul la extraordinarul pret de 250 ron, NOU!
Ce face Domotecul tau second hand de 500 ron?
Sa nu exageram, e un amplificator calitate/pret ok, dar atat, nu exceleaza cu nimic...
Tu acum poti sa ceri cat vrei pe el, dar nu uita, aici incercam sa fim o comunitate de pasionati si nu una de oprtunisti!
Sus
klawdyu

MesajTrimis: Lun Oct 21, 2013 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.Nu sunt oportunist, nu il bag nimanui pe gat , cine vrea bine, cine nu, iarasi bine.
2.Odata ce lam luat cu un anumit pret, fii sigur ca nu o sa il dau mai jos de pretul ala doar ca sa nu fiu vreun oportunist, asta insemnand peste 300 ron care spune unu si altu ca valoreaza, nu ca ati putea sti sigur cat am dat eu pe el.
3.Am terminat cu off-topicul, nu vreau sa supar pe nimeni, si ar fi absurd sa se supere cineva doar pentru ca cer eu atat pe amplificator.
Apreciez parerile voastre , dar , doar atat.
Sus
alexandru.antrax
Priceput

MesajTrimis: Lun Oct 21, 2013 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pretul unui produs nu este in functie de cat ai dat tu pe el, este in functie de pretul pietei
si oricum e absurd sa ceri un pret egal cu cel de achizitie pt un produs second hand
Sus
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Mar Oct 22, 2013 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da si in continuare pkayerul pioneer avic f310bt ete la vanzare cu 800 ron sau schimb
stoica22
Priceput

MesajTrimis: Dum Oct 27, 2013 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

upp cu playerul
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum