|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
iahim
Data înscrierii: 13/Apr/2011 Mesaje: 21 Locație: hunedoara
|
Trimis: Lun Mai 09, 2011 9:41 am Titlul subiectului: Cumpar Peiying PY-1K76D |
|
|
| Are cineva de vanzare amplificator Peiying PY-1K76D 3000W second sau nou?? Ms |
|
| Sus |
|
 |
soosy Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2014 Mesaje: 68 Locație: Timis
|
Trimis: Sâm Ian 25, 2014 1:39 am Titlul subiectului: |
|
|
prostie dupa atata timp sa intreb daca ai gasit,dar incerc:)
intreb ca m-ar interesa si pe mine si as vrea o parere,cum se comporta,face fata la specificatiile care le are(sau ii doar teoretic si doar pe hartie si atat)
cu atat mai mult ca din greseala am dat de modelul asta,nu stiu nimic despre ele  _________________ music rulz...bass bass... |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm Ian 25, 2014 2:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| soosy a scris: | prostie dupa atata timp sa intreb daca ai gasit,dar incerc:)
intreb ca m-ar interesa si pe mine si as vrea o parere,cum se comporta,face fata la specificatiile care le are(sau ii doar teoretic si doar pe hartie si atat)
cu atat mai mult ca din greseala am dat de modelul asta,nu stiu nimic despre ele  |
Am avut modelul asta aproximativ 1 an, cumparat de nou si nu am avut nici cea mai mica problema cu el. Cu el am amplificat un DB Audio T-rex 15" si ca o comparatie directa cu un Hollywood HXA 3k pe acelasi subwoofer mi s-au parut amandoua "cam pe acolo" cu un mic plus parca de partea Peying-ului(aici vorbesc strict auditiv)!
Se merita cumparat fara nici un dubiu daca il gasesti la pret bun, eu atunci il luasem cu 450 ron + transport... |
|
| Sus |
|
 |
soosy Pasionat
Data înscrierii: 16/Ian/2014 Mesaje: 68 Locație: Timis
|
Trimis: Sâm Ian 25, 2014 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| cynegeticos a scris: | | soosy a scris: | prostie dupa atata timp sa intreb daca ai gasit,dar incerc:)
cu atat mai mult ca din greseala am dat de modelul asta,nu stiu nimic despre ele  |
Am avut modelul asta aproximativ 1 an, cumparat de nou si nu am avut nici cea mai mica problema cu el. Cu el am amplificat un DB Audio T-rex 15" si ca o comparatie directa cu un Hollywood HXA 3k pe acelasi subwoofer mi s-au parut amandoua "cam pe acolo" cu un mic plus parca de partea Peying-ului(aici vorbesc strict auditiv)!
Se merita cumparat fara nici un dubiu daca il gasesti la pret bun, eu atunci il luasem cu 450 ron + transport... |
in primul rand mersi frumos de raspuns
m-am uitat putin peste si acel hollywood si din cate am vazut eu diferenta majora(inafara de cifre,specificatii)este ca acest este de clasa D...si din cate stiu Peiying ii Ab...adica consum de curent mare iar asta automat performante mai scazute intrucat ea are puterea la 14.4 insa din cate vad pe condensator foarte frecvent coboara pana la 12 si...chiar 11 si ceva(la volum mare) _________________ music rulz...bass bass... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|