Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

CUMPAR STATIE INTRE 300 SI 400 W LA 4 OHM!!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio

Autor Mesaj
kati
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mar/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 4:11 pm    Titlul subiectului: CUMPAR STATIE INTRE 300 SI 400 W LA 4 OHM!! Răspunde cu citat (quote)

Simplu si la obiect!ofer maxim 450 ron preferabil din buc accept si din afara dar negociem la transport!!nr tel 0724247894!va rog insistent cine vrea are oferte palpabile sa sune sa nu ne tiganim pe forum sa pierdem timp pe net!!multumesc!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
angel-boy
Priceput

Data înscrierii: 18/Mar/2008
Locație: Constanta City

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

serios ?! si INTRE 300 SI 400 W LA 4 OHM .. RMS sau Muzical .. ? ai uitat sa specifici .

ALPINE CDA-9853R , HIFONICS Industria HFI6.2c , Magnat RX44 , CLARION SW2512
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

angel-boy a scris:
serios ?! si INTRE 300 SI 400 W LA 4 OHM .. RMS sau Muzical .. ? ai uitat sa specifici .

ce e aia wati muzicali la amplificator?ce sa specifice mai mult de atat
Te bagi asa...si cu atitudine Rolling Eyes
Sus
raidaru_clonat
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 12:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

angel-boy a scris:
Eu unul nu vorbesc niciodata in watts muzicali..........in schimb cunosc oamenii care zic: ma imi bag jibiel de 5000 de watts......................bine..............baga-ti Rolling Eyes Rolling Eyes
kati
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 4:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

angel-boy a scris:

Sau terminat desenele animate la radio sau nu mai au beri goale pe trotuar!!Te credeam baiat serios!!poate rms la alea arse de le cumperi tu!!
Sus
SergyU
Pasionat

Data înscrierii: 16/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 6:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu iti recomand amplificatorul asta si face banii l-am ascultat Laughing http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/In_Phase/IPA1001/ si te incadrezi in bani oferiti de tine cu o mica diferenta Razz bineinteles ca mai sunt si altele dar ai de unde sa alegi
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 8:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu un blaupunkt 260 garantie 2 ani doar probata
Sus
kevlar blazon

Data înscrierii: 14/Iul/2008

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 10:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ADI a scris:
am eu un blaupunkt 260 garantie 2 ani doar probata

bai baiatule tu ai o problema cu pubertatea sau ce ?devii enervant cu saracia aia de statie daca era ceva de ea cre ca o lua cineva pana aqm!!lumea asteapta posturi serioase vii u cu balariile tale!!daca cerea omu woofer sigur sareai cu jegu ala rebobinat de gibiel!!lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee Evil or Very Mad
plus ca omu vrea intre 300 si 400 w stiftu ala nu scoate mai mult de 150!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Bursa car audio Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum