|
|
|
Autor |
Mesaj |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Feb 18, 2014 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si partea cea mai frumoasa?
Oamenii asculta componentele fake si nu isi dau seama
Sunt curios ce s-ar intampla la un blind test cu acele echipamente?
Fake vs Originale  |
|
Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Mie Feb 19, 2014 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Foarte interesant.
E foarte bine sa studiezi cel mai mic detaliu cand cumperi ceva ca sa fi cat de cat sigur ca achizitionezi un produs original.
Legat de o auditie fake vs original nu stiu cati ar sesiza diferentele.
Acum vine si intrebarea: Tot ce avem pe masina e original?  _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
Sus |
|
 |
LooSeR Priceput
Data înscrierii: 03/Mar/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Mie Mar 05, 2014 9:12 am Titlul subiectului: |
|
|
din fericire exista fake-uri mai mult pt produsele midle class entry level. Nu or sa copieze ei membranele speciale focal utopia sau k2 cum trebuie, alpine spx ... micro precision si asa mai departe.
Pana la un punct, constructia difuzoarelo este aceeasi de la inceputul lor in istorie pana acum. Cei ce au un renume in industria audio, au dezvoltat proriile membrane si sisteme patentate care au ridicat stacheta.
Asa ca, din punct de vedere tehnic, poate un hertz fake vs unu real nu o sa aibe o diferenta prea mare. Membrana de celuloza poate fi aceeasi inclusiv o suspensie decenta sa aibe cel fake. diferenta de sensibilitate sa fie de 1, 2 db
pe scurt, cumparati din magazin. e sfant  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|