Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Curs arbitraj 2011

Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania

Autor Mesaj
IM
Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: Drobeta Turnu Severin

MesajTrimis: Dum Apr 17, 2011 10:43 pm    Titlul subiectului: Curs arbitraj 2011 Răspunde cu citat (quote)

Au inceput inscrierile si pentru Cursul de formare arbitrii EMMA Romania din 2011. Acesta se va desfasura la Drobeta Turnu Severin, in data de 29 Aprilie 2011. Inscrierea este gratuita, si toti cursantii beneficiaza de cazare si masa gratuita in perioada 29 Aprilie - 1 Mai 2011.
Sunt asteptati toti pasionatii, care isi doresc sa faca parte din structura unei organizatii competitionale de car audio.

http://www.emma-romania.ro/curs/

IM
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 9:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cazarea este asigurata de Hotel Parc Continental - Drobeta Turnu Severin.
http://www.continentalhotels.ro/articles%7Cdetails?&articleID=372&setLanguage=RO#
Cele 3 mese pe zi se vor servi in restaurantul hotelului.
Nu exista costuri pentru acest curs.
Pentru sectiunea SQ sunt discutii in aducerea Dl-ului Francesco Richichi - IHJ / detinator licenta EMMA Italia.

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru o instruire ca la carte la SQ crezi ca sunt de ajuns 2 zile ? Exista material didactic corespunzator ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
IM
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 11:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu, nu sunt.
In anii trecuti atunci cand am avut alaturi fie pe Sabina Cravero si Francesco Richichi (IHJ EMMA Italia, printre cei mai buni arbitri SQ EMMA), fie Sabina si Bjorn Makinen (IHJ San Marino)... cursul a fost pentru o perioada de 3 zile si da, atunci ne-am apropiat foarte mult de ceeace ce ar insemna un curs in adevaratul sens al cuvantului. Costurile au depasit 2.000Eur / curs.

Lucrurile stau chiar dramatic in acest moment din punct de vedere al bugetului. Prezenta unor persoane EMMA International, ma refer aici la prietenii mei din EMMA care ar da curs invitatiei si ar veni fara pretentii financiare.... inseamna totusi costuri si... atata vreme cat la noi se comenteaza pentru modice sume aferente taxei de participare la evenimente, devine si mai grea problema invitatiilor.
Tot ceeace pot spune este ca se fac eforturi foarte mari pentru a realiza acest curs in cele mai bune conditii.
Nu stiu daca ar fi 3-4 persoana ce ar dispune de macar 100Eur pentru a participa la un curs unde explicatiile vor fi oferite de unii dintre cei mai buni arbitri EMMA la ora actuala.
Nimic nu este gratuit in lumea asta.
Astfel, singura ocazie pentru a reuni pentru minim 2 zile pe acei pasionati interesati de car-audio din Romania care vor sa se implice in EMMA este acum, inaintea primei etape / 2011.
...

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 21, 2011 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Francesco Richichi a fost prin 2008 in Bucuresti si suferea de calvitie ?
Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 22, 2011 9:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Persoana ce a insotit-o pe Sabina in 2008 la etapa EMMA @ 4tuning - TIBCO este Matteo Pinciroli (IHJ EMMA Italia). Probabil la el faci referire.
Este cel care anul acesta la EMMA kickOff Germania a dus Picassoul nostru pe prima pozitie in EMMA Advanced 5 ch...
http://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/181311-citroen-c4-picasso-democar-genesis-ground-zero-scan-speak-project88-by-im/page-8.html

obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Dum Apr 24, 2011 8:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cursul e gratuit, ceea de e ok(macar invati unele lucruri utile)

dar pt a "profesa", de regula, trebuie sa promovezi un examen (pt permis, legitimatie, diploma, etc), care, de multe ori are o taxa atat de mare incat acopera costurile cu acel curs, cu examenul, inclusiv un profit frumusel.

intrebarea este daca acel examen exista si mai important care ar fi taxa.
Sus
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Dum Apr 24, 2011 11:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea ai ce examen sa dai dupa un curs de 2 zile.
Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 25, 2011 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

obie_triceps a scris:
cursul e gratuit, ceea de e ok(macar invati unele lucruri utile)

dar pt a "profesa", de regula, trebuie sa promovezi un examen (pt permis, legitimatie, diploma, etc), care, de multe ori are o taxa atat de mare incat acopera costurile cu acel curs, cu examenul, inclusiv un profit frumusel.

intrebarea este daca acel examen exista si mai important care ar fi taxa.

Ai remarcat foarte bine!
Dorim o intalnire a celor care doresc sa se alature EMMA Romania inclusiv d.p.d.v. al comisiei de arbitraj. Avand posibilitatea de a sustine gratuit acest curs l-am anuntat.
Scopul cursului:
- familiarizarea si intelegerea intocmai a Regulamentului EMMA actual si a conceptului competitonal
- explicarea modului de arbitrare a unui audiomobil pe sectiunea SQ
- creerea unei comisii de arbitraj
- stabilirea de responsabili zonali pentru organizarea de evenimente locale EMMA

Referitor la testul / examenul in vederea obtinerii certificatului de arbitru national, acesta nu se va sustine acum.
Pentru sectiunea instalare exista posibilitatea de sustinere a examenului, dar se doreste o analiza in practica a modului in care viitorul arbitru cunoaste, aplica si explica regulamentul EMMA.
Cei ce vor participa vor fi invitati in a se alatura echipei de arbitraj la Iron Gates si RomanianTuningShow - 13-15 Mai pentru a arbitra secondati de un arbitru national.
Referitor la sectiunea SQ, aici lucrurile sunt mult mai complexe si este nevoie de timp si practica pentru a intelege perfect modul de arbitraj.

Referitor la costul unui curs inclusiv sustinerea testului / examenului, acesta ar fi aproximativ 150Eur si ar include:
- Cazare ( 2nopti) si masa pentru cursanti
- Suportare cheltuieli IHJ ( invitat din afara tarii, unul din cei mai buni arbitrii Internationali, actuali, EMMA )
- Costul camasii de arbitru national precum si al Regulamentului si CD-urilor EMMA (materialul didactic, de competitii)
Din punct de vedere organizatoric nu exista nici o problema in a organiza aceasta intalnire dar pentru majoritatea cursantilor cu siguranta costul ar reprezenta un adevarat impediment!

In dorinta de a oferi un arbitraj cat mai fair-play pe sectiunea SQ am adus in trecut arbitri internationali pentru arbitraj.
Totul a fost bine pana la evenimentul de la Brasov 2009 unde au venit alti arbitri din Bulgaria si nu aceia pe care ii asteptam... si lucrurile nu au iesit asa cum ne-am dorit.
Din acel moment am decis sa nu mai cheltuim 1 cent pe alti arbitri adusi din afara tarii in speranta de a avea un arbitraj "neutru"... ci sa i n v e s t i m in arbitri romani!!!

Arbitru neutru, extern, de pe Luna daca s-ar putea aduce - bullshit!!! Fiecare avem preferintele noastre in ceeace priveste sunetul, dar ceeace trebuie sa inteleaga competitorul este faptul ca un arbitru bun stie sa arbitreze cu discernamant si profesionalism dand explicatiile conform cu regulamentul, indiferent de circumstante!

Cu toate ca avem si in Romania fosti, actuali, si potentiali arbitri foarte buni pe sectiunea SQ, exista o lipsa de comunicare / intelegere si mai ales a respectului competitorului fata de arbitru. Deoarece arbitru X este prieten cu Y si Z... si are sistemul construit pe brandul Alpha... asta nu ar trebui sa insemne nimic cand vine vorba de arbitraj!

Oare ne dorim pre mult?!

Astfel, in concluzie, ne limitam la ceeace ce se poate sustine in momentul actual.

ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 06, 2011 9:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In urma cursului de formare poate se prezinta si staff-ul care alcatuieste acum EMMA, impreuna cu statutul lor.
E bine sa-i cunoastem, nu sa fie secret si sa ne trezim cu ei in masini

Sus
IM
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mai 07, 2011 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se va updata siteul EMMA in foarte scurt timp si vom prezenta arbitri EMMA Ro. Echipa de arbitri pentru RTS va fi prezentata pe sectiunea evenimentului, Luni.
ssrli
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mai 11, 2011 11:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In care luni ? Aia care a trecut ?

A inregistrat cineva lista ? Eu n-am fost pe faza si poate am pierdut Laughing

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este închis, nu se pot scrie, crea, răspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> EMMA Romania Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum