|
Autor |
Mesaj |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 2:49 am Titlul subiectului: dacia break - rival "baba" otzy |
|
|
Proiect : DACIA POWER - rival "baba" (niciodata nu am inteles care`i treaba cu "baba")
A sosit timpul ca otzy sa aiba un mare rival. Sper doar ca el sa faca fatza noului sistem achizitionat de mine, si sa contraatace cu ceva mai bun.
Las filmuletzele sa vorbeasca, ele spun tot. Eu completez cu informatiile care nu apar in filmuletz. Este vorba de o incinta PRO SPL care a costat putzin peste 300 euro.
Proiectul "DACIA POWER" a durat aproximativ 30 de minute de pus la punct. Un timp record
Kit de cablu de cea mai buna firma : NO NAME de 5ori ecranante. extra subtziri ca sa nu ocupe loc in portbagaj.
Din pacate filmarile au fost facute cu un aparat profesional numit TELEFON .. si sunt format 3gp.
Aici 2 linkuri de download ale filmuletzelor (2 la numar) :
http://www.badongo.com/file/8857779
http://www.badongo.com/file/8857851
ps. desigur este vorba de o gluma. sper ca otzy sa nu se supere ... ii respect mult ambitzia si munca depusa in sistemul pe care l`a avut. Astept cu nerabdare sa vad ce upgrade urmeaza in planurile lui si ii urez BAFTA si ... numai bine !
ps2. .... plictiseala isi spune cuvantul, este ora 2:50 si inca beau cola. |
|
Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 7:52 am Titlul subiectului: Re: dacia break - rival "baba" otzy |
|
|
Vitrina a scris: |
Este vorba de o incinta PRO SPL care a costat putzin peste 300 euro. |
fenomenala incinta..vreau si yo una  _________________ pWd by --> B-05-MKG |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 12:45 pm Titlul subiectului: Re: dacia break - rival "baba" otzy |
|
|
Vitrina a scris: | Proiect : DACIA POWER - rival "baba" (niciodata nu am inteles care`i treaba cu "baba") |
"baba" o ramas de cand si-a luat tata masina, tot le incurcam pana le-am dat nume: "baba" si "golanu" (logan)
Vitrina a scris: |
ps. desigur este vorba de o gluma. sper ca otzy sa nu se supere ... ii respect mult ambitzia si munca depusa in sistemul pe care l`a avut. |
stai linistit ca nu ma supar, chiar ma bucur ca mai stie cineva de gluma
ca in ultimu timp numa certuri is p forum
acuma dau si eu jos filmuletzele sa vad ce-ai facut  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
malakay088 Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008 Mesaje: 169 Locație: in sound....
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
da e super..sitemul..cate miii de euro a costat?=))  _________________ ////ALPINE SWR-1222D+ ////ALPINE CDE-9870 R+ HIFONICS BXI 606+ U.S BLASTER 1.2F +ALFATEC V25 |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 5:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu nu pot sa scot filmele
de ce nu le-ai facut o conversie dupa care sa le pui si tu ca toata lumea pe youtube sau pe tinypic ? |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 6:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
se vede ca profesionistii nu se incurca cu mdf si suruburi! incinta e turnata bun asa  |
|
Sus |
|
 |
Vitrina Priceput
Data înscrierii: 14/Dec/2007 Mesaje: 239
|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
) turnata rau. are mah suruburi .. si am pus "garnitura" din covor .. pentru etansare in juru difuzlui (isi face treaba .. DE MINUNE ) glumeam..)
adi ... nu stiu cum sa le modific .... si ca sa le pun pe youtube trebuie alt format
Daca se pricepe cineva ... si daca se plictiseste .. rog sa le modifice si sa le puna la download aici in topic.
a intrebat cineva de "cate mii de euro a costa" .... vr`o 60.000 E .. cam asa. |
|
Sus |
|
 |
remus83 Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 335 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 1:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Vitrina a scris: | ) turnata rau. are mah suruburi .. si am pus "garnitura" din covor .. pentru etansare in juru difuzlui (isi face treaba .. DE MINUNE ) glumeam..)
adi ... nu stiu cum sa le modific .... si ca sa le pun pe youtube trebuie alt format
Daca se pricepe cineva ... si daca se plictiseste .. rog sa le modifice si sa le puna la download aici in topic.
a intrebat cineva de "cate mii de euro a costa" .... vr`o 60.000 E .. cam asa. |
daca poti sa imi zici si mie te rog ce melodie ii in video : MOV00002 apropo,tare ''achizitia'' si scuze pentru postu de acum dar vreau sa stiu si eu melodia mersi  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
Data înscrierii: 09/Mai/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Incearca sa le urci pe alt site,ca nu le pot vedea  |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e site gen youtube.
Trebuie sa le downloadezi de acolo.
Dupa ce dai click, vezi ca in dreapta sus, te pune sa bagi un cod pentru a continua downloadul ...
Dupa ce le downloadezi, vei avea nevoie de Quicktime Player sa le poti vedea ... |
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata,merge .......waw,incinta e un butoi de muraturi,si apropo,ce vroiai sa faci cu parasolarul ala din aluminiu din portbagaj,e pentru insonorizare ? )...Good work (sa nu iei in nume de rau ce am scris,doar am glumit ) |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
vladcosmin Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 19, 2008 3:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
cuma spus si Sharkky,in colt acolo in dreapta,cand intri pe pagina aia,este un cod,introduci codul si dai enter sa iti downloadeze filmuletele |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Aug 24, 2008 8:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | super tare ce ai facut acolo !
teai gandit sa concurezi ?! |
Daca concureaza...roaga-te sa nu fie in clasa cu tine  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|