Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

dacia break - rival "baba" otzy
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 2:49 am    Titlul subiectului: dacia break - rival "baba" otzy Răspunde cu citat (quote)

Proiect : DACIA POWER - rival "baba" (niciodata nu am inteles care`i treaba cu "baba")
A sosit timpul ca otzy sa aiba un mare rival. Sper doar ca el sa faca fatza noului sistem achizitionat de mine, si sa contraatace cu ceva mai bun.

Las filmuletzele sa vorbeasca, ele spun tot. Eu completez cu informatiile care nu apar in filmuletz. Este vorba de o incinta PRO SPL care a costat putzin peste 300 euro.

Proiectul "DACIA POWER" a durat aproximativ 30 de minute de pus la punct. Un timp record Exclamation

Kit de cablu de cea mai buna firma : NO NAME de 5ori ecranante. extra subtziri ca sa nu ocupe loc in portbagaj. Twisted Evil
Din pacate filmarile au fost facute cu un aparat profesional numit TELEFON .. si sunt format 3gp.

Aici 2 linkuri de download ale filmuletzelor (2 la numar) :
http://www.badongo.com/file/8857779
http://www.badongo.com/file/8857851

ps. desigur este vorba de o gluma. sper ca otzy sa nu se supere Smile ... ii respect mult ambitzia si munca depusa in sistemul pe care l`a avut. Astept cu nerabdare sa vad ce upgrade urmeaza in planurile lui si ii urez BAFTA si ... numai bine ! Smile
ps2. .... plictiseala isi spune cuvantul, este ora 2:50 si inca beau cola.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 7:52 am    Titlul subiectului: Re: dacia break - rival "baba" otzy Răspunde cu citat (quote)

Vitrina a scris:

Este vorba de o incinta PRO SPL care a costat putzin peste 300 euro.

fenomenala incinta..vreau si yo una Laughing Laughing Laughing

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 12:45 pm    Titlul subiectului: Re: dacia break - rival "baba" otzy Răspunde cu citat (quote)

Vitrina a scris:
Proiect : DACIA POWER - rival "baba" (niciodata nu am inteles care`i treaba cu "baba")

"baba" o ramas de cand si-a luat tata masina, tot le incurcam pana le-am dat nume: "baba" si "golanu" (logan) Razz

Vitrina a scris:

ps. desigur este vorba de o gluma. sper ca otzy sa nu se supere Smile ... ii respect mult ambitzia si munca depusa in sistemul pe care l`a avut.

stai linistit ca nu ma supar, chiar ma bucur ca mai stie cineva de gluma Laughing
ca in ultimu timp numa certuri is p forum Evil or Very Mad

acuma dau si eu jos filmuletzele sa vad ce-ai facut Cool

malakay088
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mar/2008
Locație: in sound....

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 2:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da e super..sitemul..cate miii de euro a costat?=)) Laughing
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 5:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu pot sa scot filmele
de ce nu le-ai facut o conversie dupa care sa le pui si tu ca toata lumea pe youtube sau pe tinypic ?
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se vede ca profesionistii nu se incurca cu mdf si suruburi! incinta e turnata Smile bun asa Smile
Sus
Vitrina
Priceput

Data înscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile) turnata rau. are mah suruburi .. si am pus "garnitura" din covor .. pentru etansare in juru difuzlui (isi face treaba .. DE MINUNE Smile) glumeam..)

adi ... nu stiu cum sa le modific .... si ca sa le pun pe youtube trebuie alt format Sad
Daca se pricepe cineva ... si daca se plictiseste .. rog sa le modifice si sa le puna la download aici in topic.

a intrebat cineva de "cate mii de euro a costa" .... vr`o 60.000 E .. cam asa.
Sus
remus83
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vitrina a scris:
Smile) turnata rau. are mah suruburi .. si am pus "garnitura" din covor .. pentru etansare in juru difuzlui (isi face treaba .. DE MINUNE Smile) glumeam..)

adi ... nu stiu cum sa le modific .... si ca sa le pun pe youtube trebuie alt format Sad
Daca se pricepe cineva ... si daca se plictiseste .. rog sa le modifice si sa le puna la download aici in topic.

a intrebat cineva de "cate mii de euro a costa" .... vr`o 60.000 E .. cam asa.

daca poti sa imi zici si mie te rog ce melodie ii in video : MOV00002 Rolling Eyes apropo,tare ''achizitia'' Laughing Laughing si scuze pentru postu de acum dar vreau sa stiu si eu melodia Crying or Very sad mersi Wink

Pasionat

Data înscrierii: 09/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 3:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incearca sa le urci pe alt site,ca nu le pot vedea Neutral
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e site gen youtube.
Trebuie sa le downloadezi de acolo.
Dupa ce dai click, vezi ca in dreapta sus, te pune sa bagi un cod pentru a continua downloadul ...
Dupa ce le downloadezi, vei avea nevoie de Quicktime Player sa le poti vedea ...
Sus
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata,merge Very Happy.......waw,incinta e un butoi de muraturi,si apropo,ce vroiai sa faci cu parasolarul ala din aluminiu din portbagaj,e pentru insonorizare ? Smile)...Good work (sa nu iei in nume de rau ce am scris,doar am glumit Very Happy)
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune si tu filmuletzele sub forma de arhiva ... sa le putem da jos !

de unde leai pus tu ... eu nu pot sa le vizualizez !

YM: shokaliptiku
Sus
vladcosmin
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 3:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cuma spus si Sharkky,in colt acolo in dreapta,cand intri pe pagina aia,este un cod,introduci codul si dai enter sa iti downloadeze filmuletele
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Aug 19, 2008 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

super tare ce ai facut acolo ! Surprised

teai gandit sa concurezi ?!

YM: shokaliptiku
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Aug 24, 2008 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
super tare ce ai facut acolo ! Surprised

teai gandit sa concurezi ?!

Daca concureaza...roaga-te sa nu fie in clasa cu tine Laughing

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum