|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
djryta
Data înscrierii: 18/Mar/2011 Mesaje: 30 Locație: 3705
|
Trimis: Mie Oct 05, 2011 8:34 pm Titlul subiectului: Dacia Logan 1.5 Dci |
|
|
In primu rand Buna ziua,sunt nou printre voi,de aproximativ de o luna.va urmaresc zi de zi si am invatat ceva in acest timp,tinand cont ca sunt pasionat de tot ce tine de tunning auto,incluzand aici si "bassi din portbagaj",imi prezint si eu micile jucarii avand in vedere ca pe viitor doresc sa fac upgradeuri si voi avea nevoie de sfaturi,pareri,critici,orice e bine venit
Detin un Logan 1.5 DCI,il am din 2008 ,dar pana acum tot am sperat ca ma descotorosesc de el si imi iau alta masina si nu merita sa investesc in el,dar in urma cu o luna am decis sa il pastrez,asa ca am inceput sa fac si niste mici modificarii.
Pe partea de exterior:
-geamuri fumurii (in limita legala)
-Stopuri cu folie
-stema cu folie de carbon )
In viitoru apropiat doresc sa achizitionez niste jante,o suspensie sport si sa fac o remapare pt inca 25-28 de cai putere in plus.
Acum sa trecem si la interior,la partea cu "bassi din portbagaj"
In momentul de fata detin pe masina:
-HU LG Lac 3900rn (pe care intentionez sa il vand,maine il pun la bursa)
-Boxe Fata : Sistem Focal Acces 165a1
-Boxe spate : Sony xplod coaxiale 80w RMS (mai mult pentru design,amplificate pe acel HU modest)
-Subwoofer : Sony xplod 1000w(300w RMS)
-Amplificator Subwoofer : Mac ZX 2000 Black Edition (legat in punte
scoate 280w RMS)
-Amplificator pt sistem : Sony xplod zr604(scoate 2x60w)
Astazi am achizitionat un HU Alpine 9835 (secound) inca nici nu l-am probat sa vad cum suna.
In viitoru apropiat am de cand sa mai iau un sistem,as merge tot pe focal,acum nu stiu daca tot pe gama acces,dar vreau ceva mai de sus,sunt multumit de acces a1,dar totusi as dori ceva mai bun,astept sfaturi din partea voastra,ce ar merge mai bine,vreau un sistem pe spate.
O data ce mai cumpar un sistem vreau sa schimb si amplificatoru sony care este cam modest,as merge pe Audison,dar sunt destul de scumpe, as vrea ceva 4 canale (4x80)
Am insonorizat usile de pe fata cu mana mea,cu ajutorul lui mihai_keddy,care mi-a oferit sfaturile necesare,atat la insonorizare cat si la alegerea sistemului,montare,alegerea playerului (alpine 9835),cu ocazia asta tin sa ii si multumesc !
Maine revin cu poze,atat cu masina,cat si cu tot ce am pana acum.
Dupa cum am zis astept pareri,sfaturi,criticii .
Stima,
Andrei. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|