|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Incep sa cred ca te avantii cam tare intr-un domenia in care ar trebuie sa o ei cu incepu, cu teoria , cu cateva notiuni macar ... ca nu pot eu sa stau aicea sa iti explic tot .... mai documenteazate ... lasa jbl ala inpace ... eu as zice sa ei HELIXU. _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
moisoiu Priceput
Data înscrierii: 11/Apr/2008 Mesaje: 211 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Apr 17, 2008 10:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cu antifonatul cum ar trebui sau ce ... cam de ce trebuie sa tin cont ... ceva tutorial stii (you tube sau ma rog?) ca despre amplif si cutii am gasit Wink)
apropo nu mi-ar trebui si un condesator pentru amplif? Confused
-
am o intrebare (Care ma framanta foarte tare) vreau sa imi iau difuzoare in fatza si au crossover si tweeter eu de ce prind tweeterul si unde pun crossoverele ? (dar in spate? )
- ok ... cam imi poti da ceva linkuri de documentare ... sau pe google ...
Edit:
m-am uitat la difuzoarele care mi le-ai recomandat mi le plac dar ce parere/sfat ai despre astea
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/CRUNCH/GTR_6.5Ci/ <- fatza si spate ? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|