|
Autor |
Mesaj |
puiacalin
Data înscrierii: 26/Iun/2011 Mesaje: 13 Locație: Cluj-Napoca
|
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
scuze.. cred ca am uitat sa specific cateva detalii importante:
1. Am player-u asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/
2. Intr-un AlfaRomeo 147
3. nu am nevoie de spatiu in portbagaj, poate fi ocupat chiar si in intregime de un subwoofer |
|
Sus |
|
 |
Bibanu
Data înscrierii: 18/Mar/2011 Mesaje: 38 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu daca poti face ceva cu amplifu ala pe 4 canale 8-|. Parerea mea e ca nu are ce cauta pus pe subwoofer. i'at'i un monobloc si un alpine SWR-1243D si ai rezolvat |
|
Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bibanu a scris: | nu stiu daca poti face ceva cu amplifu ala pe 4 canale 8-|. Parerea mea e ca nu are ce cauta pus pe subwoofer. i'at'i un monobloc si un alpine SWR-1243D si ai rezolvat |
ai postat asa doar ca sa te afli in treaba?
pt amplificatorul ar merge subwooferul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SBE-1243BR/ |
|
Sus |
|
 |
Bibanu
Data înscrierii: 18/Mar/2011 Mesaje: 38 Locație: Constanta
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 6:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
@"Dj Dog" nu am postat ca sa ma aflu in treaba de obicei fiecare amplificator e cu aplicatia lui din cate stiu io cele pe 4 canale sunt pe mid basi mai exact difuzoarele din usi amplificatorul ala are un traf foarte slab numaru de mosfeturi daca or fii mosfeturi sunt foarte mici cat despre tensiunea de alimentare nu mai spun. sunt curios oare cum suna un bas amplificat cu amplificatorul asta si apoi cu un monobloc dedicat subwooferelor iti spun io diferenta foarte mare. daca are posibilitatea posesorul sa il puna la un test pe un osciloscop sa ne spuna si noua pn la ce valoare e sinusoida curata si apoi mai stam de vorba asa k nu te mai lega aiurea de oameni |
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bibane .. io am ascultat un kicker l5 din 2008 probat de la un preten si el parea foarte multumit de cum suna fiind legat la amplifu meu in comparatie cu amplifu lui ... ceva magnat cumparat special si deodata cu kickeru !
Deci nu vad care ar fi problema la amplifu meu:D ? si de ce nu s'ar potrivi niciun fel de subwoofer la el |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut!
Eu am un P1222 de vreun an si pot sa spun ca sunt extrem de multumit de el... Cu o amplificare serioasa si o incinta buna rezultatul chiar este foarte multumitor.
Daca vrei sa-l folosesti pe acel amplif din primul post nu stiu cat de mult o sa fii multumit de el, ii trebuie totusi ceva putere, iar 200w sunt putini pentru acest difuzor! |
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
Trimis: Joi Iun 30, 2011 11:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da ai dreptate .. intre timp m-am informat si eu mai bine.. si am inteles ca nu are rost sa cumpar un subwoofer mai puternic de 200de w pt ca mai mult nu imi poate scoate amplifu merci mult ! apreciez |
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe alpine swr 1223d si pe viitor vei schimba tu singurel amplificatorul. Este un super difuzor peste jbl p1222;) _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea am ce face cu un difuzor asa te puternic amplifu scoate din el numa 210W... mias lua ceva pe la 250W ..:-/ |
|
Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
incearca alpine SBE-1243BP _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
Trimis: Vin Iul 01, 2011 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
dada cred ca asta o sa il si iau... mi'a mai fost recomandat de inca un user mai sus.. si cred ca pot avea incredere in voi ) |
|
Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Sâm Iul 02, 2011 12:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Depinde de ceea ce vrei.Daca vrei un sunet de calitate si ai zis ca esti dispus sa dai 700 roni pe subwoofer mai bine achizitionezi un sistem complet Bose pus pe 147.Din ce imi aduc aminte 4 difuzoare,subwoofer,amplificator,procesor de sunet ajunge undeva pe la 200 euro.Subwooferul nu e la fel de puternic(nu ca acel Alpine ar fi cine stie ce) dar sunetul va fi unul calitativ |
|
Sus |
|
 |
puiacalin
|
Trimis: Sâm Iul 02, 2011 11:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Chestia ii ca vreau sa imi pastrez amplificatorul si am deja 2 difuzoare in plus pe langa sonorizarea de fabrica pe care de asemenea as vrea sa le pastrez:D Deci deocamdata vreau sa completez cu un subwoofer .
Merci de sfat ! |
|
Sus |
|
 |
|