Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dati-va cu parerea !
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
puiacalin

Data înscrierii: 26/Iun/2011
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 2:41 pm    Titlul subiectului: Dati-va cu parerea ! Răspunde cu citat (quote)

Ce subwoofer sa aleg pana in 7 mil cu incinta sau pana in 5.5 -5.7 mil fara incinta ?Very Happy
La acest amplif:
http://www.directed.gr/directed/index.php?option=com_content&view=article&id=301%3Aampire-m7005&lang=el
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
puiacalin

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze.. cred ca am uitat sa specific cateva detalii importante:
1. Am player-u asta http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9882Ri/
2. Intr-un AlfaRomeo 147
3. nu am nevoie de spatiu in portbagaj, poate fi ocupat chiar si in intregime de un subwoofer
Sus
Bibanu

Data înscrierii: 18/Mar/2011
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu daca poti face ceva cu amplifu ala pe 4 canale 8-|. Parerea mea e ca nu are ce cauta pus pe subwoofer. i'at'i un monobloc si un alpine SWR-1243D si ai rezolvat
Sus
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bibanu a scris:
nu stiu daca poti face ceva cu amplifu ala pe 4 canale 8-|. Parerea mea e ca nu are ce cauta pus pe subwoofer. i'at'i un monobloc si un alpine SWR-1243D si ai rezolvat

ai postat asa doar ca sa te afli in treaba?

pt amplificatorul ar merge subwooferul asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SBE-1243BR/
Sus
Bibanu

Data înscrierii: 18/Mar/2011
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 6:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@"Dj Dog" nu am postat ca sa ma aflu in treaba de obicei fiecare amplificator e cu aplicatia lui din cate stiu io cele pe 4 canale sunt pe mid basi mai exact difuzoarele din usi amplificatorul ala are un traf foarte slab numaru de mosfeturi daca or fii mosfeturi sunt foarte mici cat despre tensiunea de alimentare nu mai spun. sunt curios oare cum suna un bas amplificat cu amplificatorul asta si apoi cu un monobloc dedicat subwooferelor iti spun io diferenta foarte mare. daca are posibilitatea posesorul sa il puna la un test pe un osciloscop sa ne spuna si noua pn la ce valoare e sinusoida curata si apoi mai stam de vorba asa k nu te mai lega aiurea de oameni
Sus
puiacalin

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Dj Dog am sa iau in cosiderare varianta ta.
Eu m-am gandit la asta : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/
astept pareri Very Happy
Sus
puiacalin

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 7:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bibane .. io am ascultat un kicker l5 din 2008 probat de la un preten si el parea foarte multumit de cum suna fiind legat la amplifu meu in comparatie cu amplifu lui ... ceva magnat cumparat special si deodata cu kickeru !
Deci nu vad care ar fi problema la amplifu meu:D Confused? si de ce nu s'ar potrivi niciun fel de subwoofer la el
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

puiacalin a scris:
Merci Dj Dog am sa iau in cosiderare varianta ta.
Eu m-am gandit la asta : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/
astept pareri Very Happy

Salut!
Eu am un P1222 de vreun an si pot sa spun ca sunt extrem de multumit de el... Cu o amplificare serioasa si o incinta buna rezultatul chiar este foarte multumitor.
Daca vrei sa-l folosesti pe acel amplif din primul post nu stiu cat de mult o sa fii multumit de el, ii trebuie totusi ceva putere, iar 200w sunt putini pentru acest difuzor!
Sus
puiacalin

MesajTrimis: Joi Iun 30, 2011 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ai dreptate .. intre timp m-am informat si eu mai bine.. si am inteles ca nu are rost sa cumpar un subwoofer mai puternic de 200de w pt ca mai mult nu imi poate scoate amplifu Very Happy merci mult ! apreciez
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 01, 2011 12:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe alpine swr 1223d si pe viitor vei schimba tu singurel amplificatorul. Este un super difuzor peste jbl p1222;)
puiacalin

MesajTrimis: Vin Iul 01, 2011 10:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea am ce face cu un difuzor asa te puternic Very Happy amplifu scoate din el numa 210W... mias lua ceva pe la 250W ..:-/
Sus
keddy_net
Priceput

Data înscrierii: 27/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 01, 2011 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca alpine SBE-1243BP
puiacalin

MesajTrimis: Vin Iul 01, 2011 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dada cred ca asta o sa il si iau... mi'a mai fost recomandat de inca un user mai sus.. si cred ca pot avea incredere in voi Smile)
Sus
leone
Priceput

Data înscrierii: 27/Feb/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Iul 02, 2011 12:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Depinde de ceea ce vrei.Daca vrei un sunet de calitate si ai zis ca esti dispus sa dai 700 roni pe subwoofer mai bine achizitionezi un sistem complet Bose pus pe 147.Din ce imi aduc aminte 4 difuzoare,subwoofer,amplificator,procesor de sunet ajunge undeva pe la 200 euro.Subwooferul nu e la fel de puternic(nu ca acel Alpine ar fi cine stie ce) dar sunetul va fi unul calitativ
Sus
puiacalin

MesajTrimis: Sâm Iul 02, 2011 11:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chestia ii ca vreau sa imi pastrez amplificatorul si am deja 2 difuzoare in plus pe langa sonorizarea de fabrica pe care de asemenea as vrea sa le pastrez:D Deci deocamdata vreau sa completez cu un subwoofer .
Merci de sfat !Smile
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum