Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Dati`mi un sfat va rog. Ce`mi recomandati?... Va multumesc

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
mihaidorin83

Data înscrierii: 17/Oct/2013
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2015 2:54 pm    Titlul subiectului: Dati`mi un sfat va rog. Ce`mi recomandati?... Va multumesc Răspunde cu citat (quote)

va salut cu respect Smile

Detin:
Subwoofer JL Audio 10W6V2 ~ 600W
Amplificator Old School Hifonics Centurion X - 2 canale... de care sunt ff multumit insa sincer, e slab pt un asemenea subwoofer si pe care nu`mi permit sa`l solicit

doresc sa schimb amplificatorul cu un monobloc
variante disponibile ar fi:

- Sinus Live SL-A1500 V2
- Audison LRX 1.400
- Alpine: MRP-M850 sau MRP-M1000
- Focal: FPP 1000 sau FP 1.800

toate se invart in jurul pretului de 500 RON

nu am avut ocazia sa le ascult, ca urmare va cer sfatul care ar merita luat

va multumesc frumos
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2015 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie modelul asta de SinusLive mi-a lasat impresia ca nu e prea fiabil, am avut vreo 2 in trecut, una se incingea cam puternic si am mai vazut cateva prajite de diversi amici, daca ai "norocul" sa pice si altceva decat tranzistorii...mai greu cu reparatia lui.
Sus
mihaidorin83

Data înscrierii: 17/Oct/2013
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Mar 11, 2015 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc frumos de raspuns. chiar azi mi s`a mai zis de cineva sa scot din schema Sinus Live`ul ca nu merita si mi`a recomandat Focal sau Alpine... am uitat sa mentionez ca ar mai fi vorba si de un Hifonics Brutus BXi 608 , doar ca acesta are 300 Watti rms pe 2 ohmi, impedanta de care as avea eu nevoie... oare mi`ar fi suficient acest amplif, avand in vedere faptul ca nu doresc sa urle basul la mine in masina ci sa am calitate?

multumesc inca o data pentru cei care imi dau un sfat. e bine`venit si apreciat fiecare sfat din partea voastra

respectele mele
Sus
Andreiw210
Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2015 12:19 am    Titlul subiectului: Re: Dati`mi un sfat va rog. Ce`mi recomandati?... Va multume Răspunde cu citat (quote)

mihaidorin83 a scris:
va salut cu respect Smile

Detin:
Subwoofer JL Audio 10W6V2 ~ 600W
Amplificator Old School Hifonics Centurion X - 2 canale... de care sunt ff multumit insa sincer, e slab pt un asemenea subwoofer si pe care nu`mi permit sa`l solicit

doresc sa schimb amplificatorul cu un monobloc
variante disponibile ar fi:

- Sinus Live SL-A1500 V2
- Audison LRX 1.400
- Alpine: MRP-M850 sau MRP-M1000
- Focal: FPP 1000 sau FP 1.800

toate se invart in jurul pretului de 500 RON

nu am avut ocazia sa le ascult, ca urmare va cer sfatul care ar merita luat

va multumesc frumos

Daca poti obtine un amplificator de teapa MRP-M1000 la 500ron eu zic sa mergi pe el...Sau FP 1.800.Dar ai grija la starea acestora(poate au avut parte de semnal prost/reglaje aiurea/cabluri subdimensionate etc).
Este de preferat ca amplificatorul sa fie capabil de o putere mai mare decat a subwoofer-ului (nu te pune nimeni sa duci volumul la maxim+vei avea mai putine distorsiuni in difuzor cand te apropii de puterea nominala a acestuia)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum