|
|
|
Autor |
Mesaj |
mihaidorin83
Data înscrierii: 17/Oct/2013 Mesaje: 6 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Mar 11, 2015 2:54 pm Titlul subiectului: Dati`mi un sfat va rog. Ce`mi recomandati?... Va multumesc |
|
|
va salut cu respect
Detin:
Subwoofer JL Audio 10W6V2 ~ 600W
Amplificator Old School Hifonics Centurion X - 2 canale... de care sunt ff multumit insa sincer, e slab pt un asemenea subwoofer si pe care nu`mi permit sa`l solicit
doresc sa schimb amplificatorul cu un monobloc
variante disponibile ar fi:
- Sinus Live SL-A1500 V2
- Audison LRX 1.400
- Alpine: MRP-M850 sau MRP-M1000
- Focal: FPP 1000 sau FP 1.800
toate se invart in jurul pretului de 500 RON
nu am avut ocazia sa le ascult, ca urmare va cer sfatul care ar merita luat
va multumesc frumos |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Mie Mar 11, 2015 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie modelul asta de SinusLive mi-a lasat impresia ca nu e prea fiabil, am avut vreo 2 in trecut, una se incingea cam puternic si am mai vazut cateva prajite de diversi amici, daca ai "norocul" sa pice si altceva decat tranzistorii...mai greu cu reparatia lui. |
|
Sus |
|
 |
mihaidorin83
Data înscrierii: 17/Oct/2013 Mesaje: 6 Locație: oradea
|
Trimis: Mie Mar 11, 2015 11:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc frumos de raspuns. chiar azi mi s`a mai zis de cineva sa scot din schema Sinus Live`ul ca nu merita si mi`a recomandat Focal sau Alpine... am uitat sa mentionez ca ar mai fi vorba si de un Hifonics Brutus BXi 608 , doar ca acesta are 300 Watti rms pe 2 ohmi, impedanta de care as avea eu nevoie... oare mi`ar fi suficient acest amplif, avand in vedere faptul ca nu doresc sa urle basul la mine in masina ci sa am calitate?
multumesc inca o data pentru cei care imi dau un sfat. e bine`venit si apreciat fiecare sfat din partea voastra
respectele mele |
|
Sus |
|
 |
Andreiw210 Pasionat

Data înscrierii: 15/Feb/2015 Mesaje: 53 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Mar 18, 2015 12:19 am Titlul subiectului: Re: Dati`mi un sfat va rog. Ce`mi recomandati?... Va multume |
|
|
mihaidorin83 a scris: | va salut cu respect
Detin:
Subwoofer JL Audio 10W6V2 ~ 600W
Amplificator Old School Hifonics Centurion X - 2 canale... de care sunt ff multumit insa sincer, e slab pt un asemenea subwoofer si pe care nu`mi permit sa`l solicit
doresc sa schimb amplificatorul cu un monobloc
variante disponibile ar fi:
- Sinus Live SL-A1500 V2
- Audison LRX 1.400
- Alpine: MRP-M850 sau MRP-M1000
- Focal: FPP 1000 sau FP 1.800
toate se invart in jurul pretului de 500 RON
nu am avut ocazia sa le ascult, ca urmare va cer sfatul care ar merita luat
va multumesc frumos |
Daca poti obtine un amplificator de teapa MRP-M1000 la 500ron eu zic sa mergi pe el...Sau FP 1.800.Dar ai grija la starea acestora(poate au avut parte de semnal prost/reglaje aiurea/cabluri subdimensionate etc).
Este de preferat ca amplificatorul sa fie capabil de o putere mai mare decat a subwoofer-ului (nu te pune nimeni sa duci volumul la maxim+vei avea mai putine distorsiuni in difuzor cand te apropii de puterea nominala a acestuia) _________________
~=)People are like music-Some speak the truth-And others are just noise(=~  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|