Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

De ce e necesara fonoabsorbtia????

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
kati
Pasionat

Data înscrierii: 09/Mar/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 11:30 am    Titlul subiectului: De ce e necesara fonoabsorbtia???? Răspunde cu citat (quote)

Vreau sami construiesc o incinta de vreo 48 de litri si nu stiu daca sai pun sau nu fonoabsorbant caci am niste burete smecher rau gen dala de prin studiourile de inregistrare dar nu stiu cu ce mar ajuta si mie sa nu stric mai rau sunetul!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buretele ala se numeste burete cofrat si chiar pt a fi bagat in boxe e facut. Nu strici cu nimic sunetul. El elimina undele stationare si ecourile Wink
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 2:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca in subwoofere nu sunt probleme cu undele stationare (deci nu e nevoie de burete cofrat).
Sus
Signalrunner
Pasionat

Data înscrierii: 07/Feb/2009

MesajTrimis: Mie Mar 18, 2009 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai de unde stationare stam de vorba doar peste 100-150hz , deci nu ar fi nevoie. Dar nu strica putin fonoabsorbant Wink
Sus
gigi101

Data înscrierii: 22/Iul/2009
Locație: BucureÂști

MesajTrimis: Mie Iul 22, 2009 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce spuneĂŸi de vibraĂŸii ?
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Mie Iul 22, 2009 11:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

gigi101 a scris:
Ce spuneĂŸi de vibraĂŸii ?

Adauga masa sa scapi de ele. Sau intarituri.

Sus
gigi101

Data înscrierii: 22/Iul/2009
Locație: BucureÂști

MesajTrimis: Joi Iul 23, 2009 1:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte adevĂŁrat. Întrebarea a fost pusĂŁ pentru a atrage atenĂŸia cĂŁ izolaĂŸia fonicĂŁ nu este opĂŸionalĂŁ, nici materialul Âși nici grosimea. Asta pentru rezultate hi-fi. Înainte de unde staĂŸionare Âși vibraĂŸii se vor produce Ăźn mod sigur reverberaĂŸii. VedeĂŸi imaginea de aici: http://www.boxe-hifi.jlkfree.com/boxe-hi-fi.php?boxe-hi-fi=boxe-2. Timpul de stingere de 0,4 secunde spune totul.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum