|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dani4steaua
Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1 Locație: blaj
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 9:17 pm Titlul subiectului: deci cum ii cu taxa de transport??? |
|
|
| deci eu sunt din jud alba si de ex comand o pereche de boxe cu 100 de ron tre sa platesc aici 140 ron????ms ms[/i][/b] |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mie Dec 06, 2006 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
celor de la br-loud le platesti doar pretul difuzoarelor, taxele pentru transport le platesti la posta sau la curierul rapid.
pt valoarea aia eu zic sa comanzi prin posta si vei plati ~10lei  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 1:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru o pereche de difuzoare costul expedierii prin serviciul Cargus Express standard ar fi de aproximativ 30-35 ron. Asta inseamna livrare acasa a 2-a zi.
Tariful este considerabil mai mic daca vei alege sa ridici tu pachetul de la cel mai apropiat centru Cargus.
In acest moment nu folosim serviciile Postei Romane pentru a trimite pachete in tara. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|