Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DEH-2920MP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
BaZooKa
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 2:25 pm    Titlul subiectului: DEH-2920MP Răspunde cu citat (quote)

are telecomanda inclusa sau se cumpara separat sau poti sa cumperi una universala pt pioneer?ms anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 28, 2007 11:15 pm    Titlul subiectului: pai Răspunde cu citat (quote)

si io stept raspunsul ..........
Sus
andee

Data înscrierii: 17/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 2:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am eu 2920 si in cutie n-a venit cu telecomanda, oricum scrie p toate instructiunile lui d montaj ca telecomanda s cumpara separat. acum nu stiu sa-ti zic daca s potriveste una universala. Rolling Eyes teoretic daca e facuta d pioneer ar trebui sa s potriveasca
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 2:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru seria 29xx, ca si pentru 28xx, telecomanda IR nu este o optiune. Aparatele nu au senzor IR.
3900 are senzor IR dar telecomanda nu este inclusa, este disponibila optional.
Incepand cu 40mp / 4800, telecomanda IR tip card vine in pachet.
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 2:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:

Incepand cu 40mp / 4800, telecomanda IR tip card vine in pachet.

la 4800mp telecomanda e tot optional, nu vine in pachet
eventual daca o puneti voi Smile

Ultima modificare efectuată AnDrU la Lun Ian 29, 2007 2:36 am, modificat de 2 ori în total
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa e, sorry.
Oricum, 40mp este gandit ca inlocuitor al lui 4800 care dispare incet incet de pe piata, e model din seria 2006.
Sus
BaZooKa
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

at deh 2820 are telecomanda?Smile
Sus
Hitman_047
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 29, 2007 4:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu
andee

MesajTrimis: Mar Feb 06, 2007 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are careva deh 2900/2920?? prinde bine radio Confused ? eu mi-am cumparat un 2920, l-am montat si pur si simplu nu stie radio Crying or Very sad . Cand dau search le gaseste p toate, s opreste la ele, dar le prinde foarte prost, efectiv nu s poate asculta radio.Am verificat tot, am tras antena separat, am schimbat mufa d antena,cablul...este imposibil sa ascult radio. Cred ca este cel mai slab radio ever made Crying or Very sad . Azi am cedat nervos si m-am dus cu el la garantie , unde am dat peste un scarbos care din start m-a tratat ca p ultimul prost iar el le stia p toate. Bineinteles,din "nu stiu" nu m-a scos , nici la el nu prindea dar s-a scuzat ca "domne, aici suntem intr-o groapa,normal ca nu prinde" (am fost la unirea ca era aproape d mine) . In concluzie...nu stiu c o sa fac dar radioul este inutilizabil. Mai incerc cateva zile si cred k il dau pe 2 shaorma si o cola Sad ma distruge psihic Rolling Eyes

**am uitat sa spun ca p acelasi montaj am avut deh 4700 care prindea d rupea, ma duceam cu profm pana dupa ploiesti, asta nu prinde nici in bucuresti. Dar...mi l-au furat Neutral ca doar stau in bucuresti, logic Rolling Eyes

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 2:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am avut un jvc un alpine si acum pioneer 4800
dintre cele 3 pioneerul ar parea ca sta cel mai rau la receptia radio dar nici chiar ca si in cazul tau Rolling Eyes , doar ca uneori mai apare si cate un zgomot de fond de 1-2 sec, depinde pe unde circul
cred ca la tine totusi e problema de garantie
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

confirm si eu, calitatea receptiei radio la pioneer cam lasa de dorit. oricum radio-ul e ultimul motiv pentru care am ales pioneer Smile . il am de vreo 3 luni si n-am nici un post memorat inca...
Sus
andee

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 1:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
confirm si eu, calitatea receptiei radio la pioneer cam lasa de dorit. oricum radio-ul e ultimul motiv pentru care am ales pioneer Smile . il am de vreo 3 luni si n-am nici un post memorat inca...

inainte am avut un 4700 care nu avea nici o problema si a fost montat p aceeasi masina, aceeasi antena, acelasi tot. O sa ma duc cu el si in alta parte la garantie si nu renunt pana nu il scot in strada sa-i arat fenomenul. Nu pot sa cred ca in 2007 un radio auto poate fii atat d slab, refuz sa cred Sad . Tata avea un ford granada din '81 si prindea radio perfect cu o sarma la antena agatata de oglinda, pana si radiourile alea stock d p moskvich-uri prindeau radio. E ceva in el, am bagat si eu ieri o sarma d 1m in el si acelasi fenomen : le prinde prost rau. Am scos sarma si nu mai prindea nimic, deci simte ca intra semnal dar...il cam doare in popou de el Confused . Oricum, n-as vrea sa renunt la el dar uneori ma cam satur d cd-uri , vreau si un radio Rolling Eyes o sa ma duc si in alta parte la garantie. Trebuie sa dau d unul cu chef d munca dispus sa s uite in el si in romania mai greu cu cheful d munca si asumarea responsabilitatilor Mad
Ma gandisem initial la o antena cu amplificare sau amplificator d semnal dar nu am nici o garantie ca s rezolva problema si oricum sunt cam scumpe. Ok, mai vorbim si dupa c il duc in alta parte la garantie Sad

Alex02

Data înscrierii: 19/Ian/2007

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am 2900 MPB si radio nu prea se aude bine, adika un post de radio nu se aude mai deloc, in rest accetabil dar si io sunt de acord ca pioneer is slabe la receptie radio. La capitolul asta Sony e mult peste!
Sus
PleauPleau

Data înscrierii: 11/Feb/2007

MesajTrimis: Vin Feb 16, 2007 7:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am tot deh 2900 si asa e :radio e praf praf.
mi-am laut un adaptor special ca nu se potrivea la golfu meu si tot degeaba.
plus ca mi nush daca mi se pare mie da preseturile care le faci pt cd nu se aplica si la radio..s-ar putea sa mi se para doar
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum