| |
| Autor |
Mesaj |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 2:25 pm Titlul subiectului: DEH-2920MP |
|
|
| are telecomanda inclusa sau se cumpara separat sau poti sa cumperi una universala pt pioneer?ms anticipat |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 11:15 pm Titlul subiectului: pai |
|
|
| si io stept raspunsul .......... |
|
| Sus |
|
 |
andee
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 24 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 2:14 am Titlul subiectului: |
|
|
am eu 2920 si in cutie n-a venit cu telecomanda, oricum scrie p toate instructiunile lui d montaj ca telecomanda s cumpara separat. acum nu stiu sa-ti zic daca s potriveste una universala. teoretic daca e facuta d pioneer ar trebui sa s potriveasca _________________ cumpar masina de spalat pacate |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 2:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Pentru seria 29xx, ca si pentru 28xx, telecomanda IR nu este o optiune. Aparatele nu au senzor IR.
3900 are senzor IR dar telecomanda nu este inclusa, este disponibila optional.
Incepand cu 40mp / 4800, telecomanda IR tip card vine in pachet. |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 2:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: |
Incepand cu 40mp / 4800, telecomanda IR tip card vine in pachet. |
la 4800mp telecomanda e tot optional, nu vine in pachet
eventual daca o puneti voi 
Ultima modificare efectuată AnDrU la Lun Ian 29, 2007 2:36 am, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 12:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa e, sorry.
Oricum, 40mp este gandit ca inlocuitor al lui 4800 care dispare incet incet de pe piata, e model din seria 2006. |
|
| Sus |
|
 |
BaZooKa Pasionat
Data înscrierii: 15/Iul/2006 Mesaje: 87
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
at deh 2820 are telecomanda? |
|
| Sus |
|
 |
Hitman_047 Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 104 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 4:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu _________________ Pioneer 6900 + Hertz ESK165 + ES200 |
|
| Sus |
|
 |
andee
|
Trimis: Mar Feb 06, 2007 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
are careva deh 2900/2920?? prinde bine radio ? eu mi-am cumparat un 2920, l-am montat si pur si simplu nu stie radio . Cand dau search le gaseste p toate, s opreste la ele, dar le prinde foarte prost, efectiv nu s poate asculta radio.Am verificat tot, am tras antena separat, am schimbat mufa d antena,cablul...este imposibil sa ascult radio. Cred ca este cel mai slab radio ever made . Azi am cedat nervos si m-am dus cu el la garantie , unde am dat peste un scarbos care din start m-a tratat ca p ultimul prost iar el le stia p toate. Bineinteles,din "nu stiu" nu m-a scos , nici la el nu prindea dar s-a scuzat ca "domne, aici suntem intr-o groapa,normal ca nu prinde" (am fost la unirea ca era aproape d mine) . In concluzie...nu stiu c o sa fac dar radioul este inutilizabil. Mai incerc cateva zile si cred k il dau pe 2 shaorma si o cola ma distruge psihic
**am uitat sa spun ca p acelasi montaj am avut deh 4700 care prindea d rupea, ma duceam cu profm pana dupa ploiesti, asta nu prinde nici in bucuresti. Dar...mi l-au furat ca doar stau in bucuresti, logic  _________________ cumpar masina de spalat pacate |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 2:16 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am avut un jvc un alpine si acum pioneer 4800
dintre cele 3 pioneerul ar parea ca sta cel mai rau la receptia radio dar nici chiar ca si in cazul tau , doar ca uneori mai apare si cate un zgomot de fond de 1-2 sec, depinde pe unde circul
cred ca la tine totusi e problema de garantie |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 10:40 am Titlul subiectului: |
|
|
confirm si eu, calitatea receptiei radio la pioneer cam lasa de dorit. oricum radio-ul e ultimul motiv pentru care am ales pioneer . il am de vreo 3 luni si n-am nici un post memorat inca... |
|
| Sus |
|
 |
andee
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 1:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus a scris: | confirm si eu, calitatea receptiei radio la pioneer cam lasa de dorit. oricum radio-ul e ultimul motiv pentru care am ales pioneer . il am de vreo 3 luni si n-am nici un post memorat inca... |
inainte am avut un 4700 care nu avea nici o problema si a fost montat p aceeasi masina, aceeasi antena, acelasi tot. O sa ma duc cu el si in alta parte la garantie si nu renunt pana nu il scot in strada sa-i arat fenomenul. Nu pot sa cred ca in 2007 un radio auto poate fii atat d slab, refuz sa cred . Tata avea un ford granada din '81 si prindea radio perfect cu o sarma la antena agatata de oglinda, pana si radiourile alea stock d p moskvich-uri prindeau radio. E ceva in el, am bagat si eu ieri o sarma d 1m in el si acelasi fenomen : le prinde prost rau. Am scos sarma si nu mai prindea nimic, deci simte ca intra semnal dar...il cam doare in popou de el . Oricum, n-as vrea sa renunt la el dar uneori ma cam satur d cd-uri , vreau si un radio o sa ma duc si in alta parte la garantie. Trebuie sa dau d unul cu chef d munca dispus sa s uite in el si in romania mai greu cu cheful d munca si asumarea responsabilitatilor
Ma gandisem initial la o antena cu amplificare sau amplificator d semnal dar nu am nici o garantie ca s rezolva problema si oricum sunt cam scumpe. Ok, mai vorbim si dupa c il duc in alta parte la garantie  _________________ cumpar masina de spalat pacate |
|
| Sus |
|
 |
Alex02
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am 2900 MPB si radio nu prea se aude bine, adika un post de radio nu se aude mai deloc, in rest accetabil dar si io sunt de acord ca pioneer is slabe la receptie radio. La capitolul asta Sony e mult peste! |
|
| Sus |
|
 |
PleauPleau
Data înscrierii: 11/Feb/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu am tot deh 2900 si asa e :radio e praf praf.
mi-am laut un adaptor special ca nu se potrivea la golfu meu si tot degeaba.
plus ca mi nush daca mi se pare mie da preseturile care le faci pt cd nu se aplica si la radio..s-ar putea sa mi se para doar |
|
| Sus |
|
 |
|