Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DEH-30MP sau Sony GT500 ??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Schetzu
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Dum Iul 23, 2006 12:22 am    Titlul subiectului: DEH-30MP sau Sony GT500 ?? Răspunde cu citat (quote)

sal,
care e mai bun dintre DEH-30MP sau Sony GT500 d.p.d.v. a calitatii sunetului??? . eu am un pioneer 2800mpb pe un opel corsa. am auzit de curand un gt300 pe un clio symbol si mio placut la nebunie cum suna, ce calitate si claritate are.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Iul 23, 2006 4:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate fi deformare profesionala, poate fi faptul ca ascult de ani de zile diverse head-unit-uri, insa intre SONY si Pioneer intotdeauna voi recomanda Pioneer.
Practic, ignorand partea de high-end a domeniului car audio, cu brand-uri icon precum Becker, as putea spune ca, cel putin pentru mine, exista doar trei mari brand-uri care isi disputa suprematia in fiecare an pe parte de head unit-uri si acestea sunt Alpine, Pioneer si Clarion.
Oricum, am ascultat cele 2 aparate si, in ciuda specificatiilor tehnice relativ apropiate, eu personal as alege modelul DEH-30MP, in ciuda design-ului slabut fata de cel afisat de modelul SONY GT 500.
Sus
Schetzu
Pasionat

Data înscrierii: 16/Iul/2006
Locație: Sibiu

MesajTrimis: Dum Iul 23, 2006 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intre 30MP si 2800MPB e diferenta mare de sunet ? , pt ca eu nus asa multumit de 2800. cea ce vreau sa zic se aude pe 30MP cu mult mai bine decat pe 2800 , are claritate si calitate ? eu nu ma pot decide nici cum intre sony gt500 si 30MP. sony am auzit (un gt300) si suna super bine, dar un model pioneer mai scump nam auzit.
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Aug 01, 2006 11:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificarea din P30MP e diferita de cea din 2800 - oricum parerea mea este ca suna mai bine si 2800-le decat Sony.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum