Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

DEH-3900MP VS CDX-GT410U

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
pompiliu

Data înscrierii: 09/Aug/2006

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 1:51 am    Titlul subiectului: DEH-3900MP VS CDX-GT410U Răspunde cu citat (quote)

care ati alege? o.0
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Tonny

Data înscrierii: 08/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Grea alegere!!! Daca l-as intreba pe un amic de-al meu care mai instaleaza Cd-Playere mi-ar zice sigur "Pioneer" dar totusi mie imi place foarte mult si Sony. Ideea e ca Sony are si intrare auxiliara si USB, deci Sony are un atuu in plus... asta daca te intereseaza aceste aspecte. Daca nu alege-l pe cel care ti se asorteaza cu interiorul sau care iti place mai mult ca design.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu te intereseaza usb mai bn ia pioneer
sau mai bn mai strange si ia un 30mp
Sus
Tonny

Data înscrierii: 08/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai e o faza cu USB-ul. Am citi tot aici pe forum ca la Sony merg numai anumite stickuri USB nu oricare iar daca intri pe site la sony vei vedea ca ei dau o lista u USB-uri compatibile. Eu personal am incercat in Metro pe un JVC care avea intrare USB daca merge stickul meu. Si ghici ce...? Merge. Eu am un kingstone de 512. Tot atunci cu mine era un prieten care avea un stick de 1 GB Supertalent si a mers si acela...
Deci poate cineva sa ne lamureasca daca la Sony merge orice stick de memorie????
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mar Ian 16, 2007 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in mod normal ar trebui sa mearga orice stick de memorie, dar un raspuns 100% sigur nu iti pot da.
Sus
pompiliu

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 12:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

30MP am mai avut odata ocazia sa-l cumpar si am refuzat luand un GT300 de la sony....30MP mi se pare FFFFFF urat...aiurea la culoare, afisaj si becuri Sad + ca iese prea mult inafara din masca...oricat de bun este nu este o optiune pt mine Neutral

nu ma intreseaza neaparat USB-ul..desi e interesant....cel mai mult doresc calitate la sunet
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

calitate nu obtii de la sony ci de la pioneer
Sus
gamerul

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pompiliu a scris:
30MP am mai avut odata ocazia sa-l cumpar si am refuzat luand un GT300 de la sony....30MP mi se pare FFFFFF urat...aiurea la culoare, afisaj si becuri Sad + ca iese prea mult inafara din masca...oricat de bun este nu este o optiune pt mine Neutral

nu ma intreseaza neaparat USB-ul..desi e interesant....cel mai mult doresc calitate la sunet

Te contrazici, odata spui ca vrei calitate si apoi ca nu-ti place design-ul Pioneer-ului. Daca vrei si calitate (nu doar design) de la Sony trebuie sa mai astepti... sau iti poti lua un Pioneer DEH 4800 MP Razz
Sus
pompiliu

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 12:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gamerul...cu ce ma contrazic? am intrebat intre 2 modele si vroiam sa stiu care suna mai bine...am zis ca nu imi place designul de la un alt model sugerat de cineva...cel de la pioneer care am intrebat EU imi place f mult la design.... :\

nu vad problema..probabil ai citit printre randuri
Sus
gamerul

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pompiliu a scris:
30MP mi se pare FFFFFF urat...aiurea la culoare, afisaj si becuri Sad + ca iese prea mult inafara din masca...oricat de bun este nu este o optiune pt mine Neutral

Pai uite si tu ce ai scris mai sus ... daca tu intelegi altceva, asta e.
Sus
pompiliu

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de ce ne certam? Neutral eu am zis calitate dintre DEH-3900MP si CDX-GT410U....urat e cel cu 30MP ....nu am zis in general de pioneer....eu am intrebat doar intre cele doua...30MP si ca e urat trebuia sa o iei ca o paranteza Smile
Sus
pompiliu

MesajTrimis: Vin Ian 26, 2007 2:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat sony-ul pana la urma...nu aveau pionner-ul pe stock si nu aveam rabdare....+ sony da bine cu bordu de la a mea Smile
imi place...si e chiar misto treaba cu USB...nu am facut inca CD si ascult de pe stick
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum