|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mario1980
Data înscrierii: 15/Feb/2012 Mesaje: 17 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Feb 15, 2012 1:37 pm Titlul subiectului: DEH-8400BT (Pioneer) sau KDC-6051U (Kenwood) ? Sau...? |
|
|
Salutare,
Ma gindesc sa fac un upgrade la HU si m-am oprit la aceste 2 playere:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-8400BT/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-6051U/
-masina este un Logan
-NU ma va interesa vreodata statie de amplificare, sub-uri sau alte asemenea
-boxe fata DLS C6A (inca nu le-am montat), spate Hertz DCX 165.2
-trebuie sa aiba USB, si NU ma impac deloc cu ideea unuia frontal. Doar daca mai exista unul la spate, este in regula sa aiba si frontal
-trebuie sa aiba intrare AUX - nu ma deranjeaza daca-i in fata
-de dorit SD, dar nu-i obligatoriu
-intrucit decodari de FLAC-uri nu prea am vazut, as vrea sa poata sa citeasca WAV-uri
-as prefera sa aiba iluminare rgb, sau portocaliu ar fi de dorit
-IPOD, blustutz, s.a. nu ma fascineaza in nici un fel
Ma atrage Kenwood ca putere 2x30W, dar parca si reclama pionierului cu componentele de calitate, cuprul gros pe PCB... bla-bla.
Ce parere aveti? Vreau ceva cit mai de calitate (la banii astia, si nu-s genu care sa le schimbe odata pe an), in primul rind in privinta sunetului. Am auzit ca Kenwood are o receptie mai buna pe partea de radio, in general, ceea ce ar fi un oarecare avantaj.
A avut cineva experiente cu aceste playere? Sau poate imi recomandati altceva in zona asta?
Nu ma grabesc deocamdata cu achizitionarea. Am playerul vechi care este un Alpine de 250 lei luat din "Carefur" ca nu mai suportam caschetofonul original.
Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Feb 15, 2012 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| kenwoodul este peste la procesarea sunetului, daca sunetul te intereseaza si nu aspectul sau marketingul, atunci kenwood is a go. |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Mie Feb 15, 2012 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Singurele inconveniente care inca ma fac indecis sint:
-Kenwood are un singur USB, fata de Pioneer, care are 2 si SD pe deasupra
-Kenwood nu citeste WAV, sau cel putin in documentatia ce-am gasit pe site-ul lor nu spune nimic de asta. La Pioneer parca am vazut ca stie din astea
V-as ruga, daca nu-i prea mult, sa precizati daca ati avut sau ati asculat vreo unul din cele 2 modele. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 17, 2012 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
crede-ma ca nu te va deranja niciodata ca ai un singur usb. Chiar crezi ca vei folosi muzica in format wav ? _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Vin Feb 17, 2012 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa inteleg ca si tu imi recomanzi Kenwood?
Cite despre WAV, da, chiar intentionam sa pun ceva WAV-uri... Am un pitic pe creier cind aud de codare audio cu pierderi.
Dar sa zicem ca as putea sa trec peste asta, cu wav-urile... |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Feb 17, 2012 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai ai si de la mine un vot pentru Kenwood.
Cel de la kenwood iti ofera si mai multe reglaje si mai ales Digital Time Alignment ... asta daca te pasioneaza reglaje de genul asta
Pioneer-ul stie si WAV dar nu cred ca e o diferenta asa de mare |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Vin Feb 17, 2012 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
DTA sau alte fineturi de genul nu prea cred ca voi folosi vreodata.
Stie cineva ce finali folosesc cele 2 playere?
Sau, ma repet, a ascultat cineva pe vreo unul din ele sa-mi spuna o parere? |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Mie Mar 07, 2012 12:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mi-am luat pina la urma Kenwood-ul. Ieri a venit. Observatii personale:
-se aude putin mai bine decit Alpine-ul vechi, dar nu sa cad pe spate. Poate dupa ce instalez DLS-urile pe fata, va fi mai bine.
-imi displace ca atunci cind fac fast forward pe CD sau USB, nu scoate nici un sunetel, celalat imi dadea o idee cam pe unde sa ma opresc cu cautarea
-kick bass-ul pare mai vioi decit la vechiul CD-player
-mufa de la antena radio necesita adaptor pentru conectat la mufa de antena din Logan
Deocamdata mai sap prin setari si meniuri. Va mai tin la curent cu ce impresii mai am, ca poate ii ajuta si pe altii. |
|
| Sus |
|
 |
cotzofel
Data înscrierii: 07/Mar/2012 Mesaje: 1 Locație: CJ
|
Trimis: Mie Mar 07, 2012 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ne poti da ceva detalii legate de acel adaptor pentru mufa radio? Tocmai am luat si eu un Kenwood asemanator si as vrea sa-l montez pe Logan. |
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
|
| Sus |
|
 |
mario1980
|
Trimis: Mar Mar 13, 2012 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu citeva impresii dupa cum am promis. Radioul se prinde mult mai bine decit pe vechiul Alpine (cu ala cind treceam pe dupa un deal, pierdeam semnalul radio).
Nu-mi prea place ca nu am buton si pentru navigarea inapoi in directoare. As fi vrut sa nu am buton mare cit casa pentru TA (oare cine-l foloseste?) si sa am 2 butoane de miscat inainte si inapoi printre directoare.
Display-ul este enervant de incet, mai ales pe frig, si la fel si navigarea prin meniuri, necesita niste timpi de asteptare.
Nu pot seta culoarea custom, si in rest sint 12 (cred) culori presetate, nu mai multe, desi mi-as fi dorit.
Imi place ca poti cauta meludiile destul de usor, apar in lista ca la Winamp - ma rog, cite 5 pe pagina...
Are o capita de setari, ceea ce este foarte bine.
In rest, toate bune, sunetul este chiar bunicel, si imi mai place ca treptele la volum sint bine alese, nu ca in cazul vechiului Alpine, la care de la 2 la 3 era o prea mare diferenta. Si era chiar deranjant.
Nu am studiat, dar inca nu m-am prins care este echivalentul Loudness -ului (Supreme, Higway Sound, sau ce alte prostii mai are) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|