|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Mar Ian 16, 2007 8:53 pm Titlul subiectului: DEH-P40MP |
|
|
desi cu un disign cam asemanator lui 30mp, in lipsa lui 4800mp ma bate gandul sa cumpar noul 40mp.
intrebarea mea este daca este compatibil cu telecomanda de volan http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Telecomenzi/Pioneer_CD-SR100/ ??
mihai maine e miercuri si astept, inca, de la voi un 4800mp imi place mai mult ca disign decat 40mp !!! |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 92
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Este compatibil, orice player Pioneer cu senzor IR este compatibil cu acea telecomanda. Numai playerele entry level nu au senzor IR, urmatoarele au senzor dar telecomanda nu este inclusa si 40mp are deja telecomanda tip card inclusa.
4800 inca nu este disponibil, cu importul din ianuarie au venit doar modelele 2007, pana la 40mp, inclusiv. 5900 inca nu.
Multi importatori au probleme cu importurile din cauza noilor reglementari vamale, nimeni nu stie ce si cum... De exemplu importatorul JBL ne-a anuntat ca nu face nici un import in ianuarie din cauza nebuloasei cu vama.. vor relua importurile doar in februarie. ei de obicei primeau marfa de cel putin 2 ori pe luna. Deci... mai asteptam... in momentul asta sunt probleme cu stocurile la mai multe marci, Pioneer a fost doar primul cu probleme.
Am luat nota de PM-ul tau si maine dimineata vom cauta pe la toate firmele de profil din Bucuresti dar am o puternica banuiala ca tu ai gasit un aparat de stand... si nu cred ca vrei un aparat care a stat expus pe stand cine stie cat timp. Iti spunem maine ce si cum. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 3:52 am Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, apropo de stocuri la jbl,..cred ca p1222 e pus deoparte, nu?
am facut comanda din decembrie, dar am zis sa vina odata cu cele din garantie, dar nu mai e nici o problema daca vine mai devreme, adica saptamana asta.
de un lucru nu sunt sigur: noile importuri jbl vor fi mai ieftine datorita faptului ca si vama este acum mai mica...sau profitul nu ajunge la consumatori? |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| admin a scris: |
Am luat nota de PM-ul tau si maine dimineata vom cauta pe la toate firmele de profil din Bucuresti dar am o puternica banuiala ca tu ai gasit un aparat de stand... si nu cred ca vrei un aparat care a stat expus pe stand cine stie cat timp. Iti spunem maine ce si cum. |
nu stiu daca a fost pe stand, dar oricum nu vreau asa ceva...pe acele playere au experimentat toti "neavizatii"...
astept raspunsul vostru. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Audi_A6 a scris: | Mihai, apropo de stocuri la jbl,..cred ca p1222 e pus deoparte, nu?
am facut comanda din decembrie, dar am zis sa vina odata cu cele din garantie, dar nu mai e nici o problema daca vine mai devreme, adica saptamana asta.
de un lucru nu sunt sigur: noile importuri jbl vor fi mai ieftine datorita faptului ca si vama este acum mai mica...sau profitul nu ajunge la consumatori? |
Despre p1222 si difuzoarele de la garantie va trebui sa vorbesti cu Vlad, el se ocupa atat de comenzi cat si de garantii.
Pana in acest moment noi nu am primit nici o stire de la importator referitoare la vreo modificare de preturi. Difuzoarele nefiind produse in UE nu vad ce taxe s-ar modifica... |
|
| Sus |
|
 |
Exist

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 34
|
Trimis: Joi Ian 18, 2007 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihai a scris: |
Pana in acest moment noi nu am primit nici o stire de la importator referitoare la vreo modificare de preturi. Difuzoarele nefiind produse in UE nu vad ce taxe s-ar modifica... |
De regulĂŁ taxele vamale aplicate Ăźn UE sunt sub taxele vamale aplicate (pĂąnĂŁ la 1 ian. 2007) de RomĂąnia.
La maÂșini Âștiu cĂŁ preĂŸul celor aduse din Asia (de celelalte nu Âștiu, dar e posibil sĂŁ fie la fel) va scĂŁdea ca urmare a aplicĂŁrii unei taxe vamale de 10% (taxa vamalĂŁ aplicatĂŁ la intrarea maÂșinilor respectve Ăźn spaĂŸiul comun european), mult mai micĂŁ decĂąt cea aplicatĂŁ pĂąnĂŁ acum Ăźn RomĂąnia (pĂąnĂŁ la 1 ian. 2007, RomĂąnia importa maÂșini asiatice cu taxe vamale de 30%)
La electronice mĂŁ aÂșteptam sĂŁ fie la fel. Am cĂŁutat pe net Âși Google mi-a returnat ceva de genul:
| Citat: | Taxele vamale la importurile de electronice Âși electrocasnice care vin din afara ĂŸĂŁrilor europene vor scĂŁdea la majoritatea produselor. Reculul preĂŸului final ar urma sĂŁ fie evident pe partea de electronice, Ăźn special la DVD-playere Âși televizoare, fie ele cu plasmĂŁ sau LCD, sector Ăźn care retailerii se aÂșteaptĂŁ ca vĂąnzĂŁrile sĂŁ explodeze.
* Ăn prezent, aceste produse importate din Asia sunt taxate Ăźn vamĂŁ cu 42%, Ăźn timp ce UE are o taxĂŁ de 13,9% la DVD-playere Âși, respectiv, de 14% la televizoare. Camerele video sunt Ăźn prezent taxate cu 8%, Ăźn timp ce ĂŸĂŁrile din Uniunea EuropeanĂŁ importĂŁ aceleaÂși produse taxate doar cu 1,2%. * Ăn ceea ce priveÂște produsele albe, Ăźn speĂŸĂŁ cuptoare cu microunde Âși aparate de aer condiĂŸionat, taxa vamalĂŁ ar putea sĂŁ scadĂŁ la 5% Âși, respectiv, 2,7%, Ăźn condiĂŸiile Ăźn care Ăźn prezent acestea sunt Ăźntre 25 Âși 35%.* Importurile de frigidere, maÂșini de spĂŁlat Âși roboĂŸi de bucĂŁtĂŁrie din alte ĂŸĂŁri decĂąt cele ale Uniunii Europene au un regim vamal de 20%, Ăźn timp ce o ĂŸarĂŁ integratĂŁ aplicĂŁ o taxĂŁ care variazĂŁ Ăźntre 1,5% Âși 3%. |
Sursa: http://www.adevarulonline.ro/2006-12-18/Finante/aderarea-la-uniunea-europeana-impune-modificari-de-taxe-si-impozite_210942.html
Nu spune nimic specific despre aparate audio pentru maÂșinĂŁ sau pentru boxe, dar mĂŁ aÂștept la scĂŁderi de taxe vamale - Âși implicit de preĂŸuri - asemĂŁnĂŁtoare. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai asta stiam si eu.
Vezi http://www.sfin.ro/articol_6726/ue_va_aduce_voua_dvd_si_plasma_noua_.html
paragraful "Mai mult din Asia"
Preturile masinilor din Asia au scazut deja, taxele nu mai sunt 30% ci 10%.
DVD playerele si televizoarele LCD sau plasma se ieftinesc si ele deoarece sunt considerate produse de lux. Numai la aceste produse de lux scad taxele.
Despre domeniul car-audio nu stiu nimic si nu cred sa fie vreo modificare notabila pentru mp3 playere sau difuzoare / woofere. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 24, 2007 6:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Exist, ce mai conteaza, noi sa fim multumiti de produse  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|