|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
slybaby
Data înscrierii: 24/Noi/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 11:52 am Titlul subiectului: DEH30MP - fisier random la apasarea ffd/rev |
|
|
Am un player Pioneer DEH30MP. Am o problema destul de iritanta cu el:
e activat RANDOM (repeat e pus pe DSC, am incercat si pe FLD). daca melodia curenta e lasata pana la sfarsit, urmatoarea melodie e aleatoare, asa cum ar trebui.
In schimb, daca dau next, imi ia track-ul imediat urmator, ceea ce nu mi se pare normal.
Intrebare: cum setez playerul ca atunci cand e activat random, la apasarea next/prev sa ia o melodie aleatoare? Se poate macar? Exista cumva upgrade de firmware, sau ceva de genul? E o functie pe care pe vechiul meu player Platinium o foloseam foarte mult.
Mentionez ca e vorba de cd mp3. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Noi 24, 2006 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu e "problema", asa e facut sa functioneze.
Si Clarion-ul meu face la fel, si eu am fost derutat inital venind de la alt player la care "next track" imi dadea o melodie aleatorie.
Solutia la mine e sa apas de 2 ori butonul random... prima apasare dezactiveaza random, a 2-a activeaza random din nou si sare la altceva imediat. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|