Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Denon 1306

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare 5.1, Receivere

Autor Mesaj
Aer

Data înscrierii: 06/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 2:44 am    Titlul subiectului: Denon 1306 Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti? Nu e "dubios " de ieftin (800 lei) pt un denon???multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Aer

MesajTrimis: Dum Noi 09, 2008 4:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.denon.co.uk/site/popup/vergleich_real.php?jump=&schonmal=ja&Pid=256&vPidN%5B0%5D=390&Punkt1=an&Punkt53=an&Punkt2=an&Punkt3=an&Punkt4=an&Punkt5=an&Punkt6=an&Punkt8=an&Punkt9=an&go=1#Punkt detalii aici
Sus
mihai2008

Data înscrierii: 04/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Noi 10, 2008 6:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intra pe site-ul www.esound.ro si ai sa gasesti preturi si poti face comparatie
Sus
mihai2008

MesajTrimis: Lun Noi 10, 2008 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intra pe site-ul www.esound.ro si ai sa gasesti preturi si poti face comparatie
Sus
Aer

MesajTrimis: Lun Noi 10, 2008 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la esound.ro mai nimic nu am gasit....
Sus
mihai2008

MesajTrimis: Vin Noi 21, 2008 6:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca era magazinul in costructie, incearca eu am luat denon de laei la super pret.
www.esound.ro
Sus
caracude2

Data înscrierii: 13/Dec/2008
Locație: Slatina

MesajTrimis: Sâm Dec 13, 2008 2:31 am    Titlul subiectului: Re: Denon 1306 Răspunde cu citat (quote)

Aer a scris:
Ce parere aveti? Nu e "dubios " de ieftin (800 lei) pt un denon???multumesc

E primul meu receiver cumparat si m-am riscat dupa ce am citit niste review-uri de pe afara care spuneau ca se aude mai bine decit alte modele mai avansate. Model 2003 fabricat pina in oct 2005. Cumparat de la Metro acum 2 saptamini. Despre calitate nu mi-am facut o parere clara ptr ca nu mi-am cumparat niste boxe calumea.
Am niste vechituri rusesti TENTO (cumparate cu un magnetofon tesla) de 10W, impedanta 8 ohmi, plaja de frecvente 63Hz-18kHz, care de altfel nu sunt rele deloc. Vreau sa-mi iau niste boxe magnat monitor, ori 880 ori 220.
Atunci cind m-am hotarit sa cumpar receiverul m-a interesat claritarea sunetului, a vocilor - in principal muzica clasica si jazz - sunete inalte bine articulate si netipatoare; m-au interesat mai putin basii foarte puternici; mai bine mai inceti si mai fermi. Acum trebuie sa recunosc ca trebuie sa ai si muzica bine inregistrata (mp3-urile nu sunt calitate; este semnal compresat) si boxe. Nu toate Cd-urile audio pe care le am nu sunt de calitate. Ceea ce mi se pare insa curios (sunt incepator) este ca pe acelasi material audio piesele sunt imprimate diferit - se aud mai incet/tare, unele mai distorsionat, basi mai multi.
Receiverul este slab pe partea video : nici vorba de intrari/iesiri HDMI, S-video. Si din cauza asta produsul este mai ieftin. Pe mine partea asta nu ma intereseaza. Nu stau sa ascult sound-ul filmului la receiver.
Pretul mi s-a parut si mie mare tinand cont ca este un produs care nu se mai fabrica (e si made in CHINA), dar nu am gasit nimic mai ieftin si cit de cit de calitate. Si asta din cauza ca sunt dintr-un oras mic de provincie si nu ai unde sa probezi nimic. N-am ajuns decit pina in Pitesti si pe la toate hypermarketurile + media galaxy + flanco + sony center, am reusit sa probez la flanco un sony DG520. Toti se scuza ca n-au conditii, boxe, playere etc. DG520 are putere mai mica ca AVR-1306 si calitatea sunetului e mai proasta, iar la pret sunt comparabile. E mai ieftin cu 25 lei ca denonul. Dupa lungi cautari am gasit un pret pe ebay.co.uk la 140 lire sterline (580 ron) nu stiu daca e cu sau fara TVA. Pe siteuri poloneze se gaseste la 999 zloti adica aproape 1000 ron.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare 5.1, Receivere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum