|
Autor |
Mesaj |
bigbalu
Data înscrierii: 16/Oct/2011 Mesaje: 15 Locație: iasi
|
Trimis: Mie Noi 02, 2011 8:26 pm Titlul subiectului: despre amplificarea difuzoarelor |
|
|
_________________ tot timpul sant curios |
|
Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Joi Noi 03, 2011 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai putea fi mai explicit?..asa nu o sa te lamureasca nimeni..si nu ai sa mai stii nimic..  _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
Sus |
|
 |
bigbalu
|
Trimis: Joi Noi 03, 2011 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare la toata lumea. Am achizitionat de putina vreme hu:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-4051UR/, si difuzoare fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_2.16/. Pe polita spate (dacia logan) am: http://www.vuum.ro/produse/set-difuzoare-pioneer-ts-a6903i/54?. Sa zicem ca sant chiar multumit cum se aud, dar tot citesc aici pe forum (chiar si baietii de la be-loud mi-au zis) ca se merita o amplificare la puterea difuzoarelor. Rugamintea mea este sa-mi explicati care ar fi diferenta in auditie daca le-as amplifica corespunzator. Mentionez ca portierele fata au fost putin insonorizate+inele mdf la difuzoare. Si daca un amplificator 4x100W rms ar amplifica bine sistemul meu? Am vazut pe bursa, la Dj Dog(coleg de forum) un amplificator Infinity cu puterea de mai sus care tot imi face cu ochiul. Sau daca este cineva din Iasi cu amplificare pe difuzoare as dori si eu sa observ diferentele! Si inca ceva... Daca imi montez un subwoofer ar mai fi necesara amplificarea tuturor difuzoarelor? Multumesc anticipat!
In primul mesaj tot asta era scris, dar am setat ceva nasol si nu se putea vizuliza mesajul. Scuze! _________________ tot timpul sant curios |
|
Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Joi Noi 03, 2011 9:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut!
diferenta dintre sunetul pe player si amplificare este foarte mare (si nu spun asta ca sa cumperi amplificatorul ala de la mine)
eu am observat asta pe loganul meu, care nu e inca insonorizat.
eu am playerul stok modat cu iesiri RCa pt statie si amplificare pt difuzoarele din usi (+ amplificare si subwoofer care e optionala) si diferenta e f mare
si la tine va fi diferenta mare mai ales ca ai difuzoare destul de ok
bafta! |
|
Sus |
|
 |
bigbalu
|
Trimis: Joi Noi 03, 2011 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspuns, dar mai astept si alte raspunsuri mai detaliate. Bugetul meu nu este asa "elastic" sa zicem si vreau sa fiu sigur pe ceea ce cumpar! Inca ceva, va rog, ce varianta imi recomandati: toate 4 dif-uri amplificate+ amp&subwoofer separat, sau ar fi de-ajuns amplificat doar sistemul fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mac_Audio/Revolution_X/Revolution_X_2.16/ si celelalte 2 canale in punte pentru subwoofer? E destul pt logan un sub de vreo 250-300w rms? Doar pentru daily use? Imi place muzica la un volum mai mare!!!  _________________ tot timpul sant curios |
|
Sus |
|
 |
bigbalu
|
Trimis: Sâm Noi 05, 2011 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
chiar nimeni cu amplificare pe difuzoare n-are 5 minute libere sa-mi mai explice si mie cateva lucruri? _________________ tot timpul sant curios |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 05, 2011 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi ideal sa amplifici fata si sa pui un subwoofer, asa cum zici tu, de 250-300W pe care o sa il simti relativ bine in logan.
instalarea e simpla la logan, un amplif cu 4 canale (2 ch stereo si 2 ch bridge) nu ii o avere, si nici un subwoofer cat de cat decent nu costa prea mult.
estimez ca o sa te incadrezi LEJER cu toata treaba (amp,sub,cabluri si manopera) in maxim 1000 lei. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
Robertino_ah
Data înscrierii: 06/Iul/2010 Mesaje: 39 Locație: Iasi
|
Trimis: Dum Noi 13, 2011 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca doresti ne putem vedea noi candva nu am difuzoarele amplificate dar leam avut am acum portierele antifonate si acelasi sistem cum vrei tu 2 fata si subwoofer si iti pot povesti din experientele facute care sunt elementele care conteaza si cat conteaza si sunt curios cum suna mac tale. |
|
Sus |
|
 |
bigbalu
|
Trimis: Mar Dec 13, 2011 6:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca mai este vreun coleg de forum care se plictiseste in timpul liber, este invitat cu cate ceva nou la acest thread! multumesc _________________ tot timpul sant curios |
|
Sus |
|
 |
Blak Priceput
Data înscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 238
|
Trimis: Sâm Dec 17, 2011 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Playerul iti ofera undeva la 15 W + distorsiuni mari.. cu un amplificator te vei putea apropia sau chiar depasi puterea difuzoarelor tale .. implicit distorsiuni mai mici , control mai bun si nu in ultimul rand si mai tare .
Deci vei avea de castigat la capitolul putere si calitate pe scurt.
Punand un subwoofer teoretic ai avea nevoie si de amplificare pentru difuzoarele de pe usi , deoarece e posibil ca partea joase sa iti astupe restul sistemului _________________ \ / |
|
Sus |
|
 |
|