| |
| Autor |
Mesaj |
Marius_FTU Pasionat
Data înscrierii: 04/Apr/2008 Mesaje: 86 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mar 15, 2011 7:35 pm Titlul subiectului: Despre amplificator GZTA 4000TX |
|
|
| Am un amplificator GZTA 4000TX si il folosesc momentan pt toate 4 difuzoarele de pe masina. Am vazut ca poate fi folosit si in 2 x 290 W dar intrebarea mea este: L-as putea folosi in 2x 85 pt boxele de pe fata si cele de pe spate sa le pun in punte sa scot 290W pt un subwoofer, adica in 3 canale ? In manual nu arata combinatia asta dar vroiam sa va intreb daca as putea sa fac asa si daca ar fi ok. |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Mar Mar 15, 2011 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da ai putea!
Poti sa pui fara probleme! _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
Marius_FTU Pasionat
|
Trimis: Mie Mar 16, 2011 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Ms frumos, asa ma gandeam si eu ca n-are de ce sa nu se poata, doar ca nu pot sa zic ca ma pricep asa de bine si d-asta intreb. Daca e cineva care crede ca nu e indicat, ca se poate strica ceva... zi acuma sau taci pe vecie  |
|
| Sus |
|
 |
Marius_FTU Pasionat
|
Trimis: Joi Mar 24, 2011 7:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Alta intrebare: se poate lega un difuzor cu 2 bobine de 4 ohm in vreun fel la canalele de spate? In manual arata ca in punte se pune un difuzor 4-8ohm pe + la un canal respectiv - la celalalt canal. Asa difuzorul cu bobinele legate in paralel ar avea 8 ohm (in 2 ohm nu am cum sa leg statia sa iasa un canal) si ma gandesc sa nu pateasca statia ceva. La fel as putea sa cuplez fiecare bobina la un canal avand 85W din statie pt fiecare bobina la 4 ohm dar ma gandesc ca nu renteaza pt un difuzor de 400W RMS sa ii dau .. 170W |
|
| Sus |
|
 |
|