Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Despre difuzoare si specificatiile lor
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 3:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:08 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

visaton se importa si in tara.
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai da, au si site. Numai ca nu expediaza produse catre provincie, cred ca numai de la sediul lor fac vanzare.
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 5:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.hi-end.ro/index.php?cPath=80_4_95_35

arunca privirea Wink expediaza oriunde in tara.
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:09 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Dec 03, 2006 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai eu zic ca daca da un mail sau telefon la cei de acolo mai mult ca sigur i-ar aduce orice...
el decide,dar cred ca i se v-or parea parea mari preturile...
Sus
master_WyZ

Data înscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 1:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astea mi se par interesante....http://www.hi-end.ro/product_info.php?cPath=80_4_95_35&products_id=63&osCsid=ca426d915e7920c200ca2fcefb603d51.dar din cate observ eu sunt ovale.
Sus
master_WyZ

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca astea sunt cele mai potrivite:http://www.hi-end.ro/product_info.php?products_id=63. probabil ca o sa trebuiasca date alte gauri.Oare costa 73 ron un dif sau o pereche....si ma intreb daca se potrivesc cu impedanta ....nu vreau sa iau tzeapa Very Happy.multumesc
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 1:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sus
master_WyZ

MesajTrimis: Sâm Dec 16, 2006 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred k pana la urma astea o sa ramana:
http://www.hi-end.ro/product_info.php?cPath=80_4_95_35&products_id=63&osCsid=47437d288eb3ecde217a317e5fa0aefe
dar sunt un pic cam ingrijorat in privinta impedantei(8 ohmi??!!!).daca nu o nimeresc practic iau difurile degeaba.mai astept niste sfaturi daca se poate.multumesc
Sus
master_WyZ

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar ce putere au alea din linku d mai sus?.....k nu scrie nicaieri Evil or Very Mad.......dak sunt prea puternice se poate arde statia
ink un pic d ajutor pls
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 3:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.visaton.ro/difuzoare/Bas/pages/WS%2017%20E%208%20OHM.htm

Aici sunt parametrii difuzorului tau.
Nu se arde nici o statie daca are puterea mai mica decat difuzorul.
Daca are puterea mai mare poate arde difuzorul si apoi din cauza asta se arde statia (daca nu are protectie).

Ti-am mai dat sfatul pe care ti-l zic acum: masoara rezistenta difuzoarelor pe care le inlocuiesti. Asta e mai important, momentan. Ca altfel nu se vor potrivi deloc.
Sus
master_WyZ

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am gasit adineauri pe spatele boxelor o eticheta cu impedanata(4 ohmi)...... Very Happy ...asta e . mi-a spus cineva k merg si difuzoare cu impedanta mai mare(8 ohmi). mie-mi plac mult difurile alea pt k sunt ieftine si sufiecient d puternice
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inseamna ca ar fi bune pentru tine. Pe incintele tale avand 2 dif dintr-astea de 8 ohm, puse in paralel vei obtine impedanta dorita de 4 ohm.

Putere au destula. Sa-ti tina mediile si inaltele la puterea aia si o sa fii fericit. Twisted Evil
Sus
master_WyZ

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oare in cat timp ajung difurile....primesc si comenzi k sa ajunga in judetul Suceava?
Multumesc mult pt ajutorul dat pana acum
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum