|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Noi 21, 2008 11:47 pm Titlul subiectului: detectoare alcool |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Santex_-_Detectoare_de_alcool/
am ispiteste o jucarie ca una din alea care sunt prezentate in linkul de mai sus, dar nu stiu daca sunt "omologate" , adica daca arata alcoolemia reala, nu fluturi...
a folosit careva asa ceva (exceptand alea de la politie) ?
eventual sa fi facut comparatie intre rezultatul a 2 sau mai multe aparate folosite de aceeasi persoana la un interval cat mai scurt de timp... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Noi 21, 2008 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca mai eficient ar fi sa NU mergi cu masina cand stii ca bei...sau sa nu bei cand esti cu masina. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Noi 22, 2008 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
pai nu ma duc cu masina cand beau (ii urasc pe betivii de la volan), dar de sarbatori ,si nu numai, bei seara/noaptea si nu stii peste cat timp iti da 0.0 etilotestul lu' "cap de creta" daca te opreste...
mie mi s-ar parea f practica o jucarie de genu' ala ca sa stii exact cum e treaba cu alcoolul care il mai ai in aerul expirat... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Noi 22, 2008 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu am un http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Santex_-_Detectoare_de_alcool/AL-5000/
L-am luat mai mult sa-l testez si l-am incercat de multe ori.... Nu pot spune cat de exact indica dar sigur indica ceva > 0,0 daca e cazul si sigur indica 0,0 daca nu ai baut nimic recet. Nu stiu acum cat de exacta e concentratia dar e proportionala cu cantitatea consumata si timpul trecut de la eveniment. Deci merge. E bun pentru ce vrei tu. Tot pentru asta l-am luat si eu (+ factorul gadget) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|