|
|
|
Autor |
Mesaj |
pompiliu
Data înscrierii: 09/Aug/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 4:20 pm Titlul subiectului: Detector radar...ce sa aleg :| |
|
|
Am mers astazi aprox 400km de langa Huedin pana in Resita..pe drum am vazut vreo 8 radare
M-am gadit sa fac o investitie intr-un detector de radar deoarece daca salvez vreo 2, 3 amenzi imi scot banii pe acesta
Ce as putea sa cumpar bun in 4 mil si ceva? Voi ce ati luat? Ce parere aveti despre acestea? Cum este legea acuma cu ele?
Eu ma gandeam sa aleg intre: Whistler Pro 58 ,Beltronics Express 925 si Cobra XRS 9500...care credeti ca ar fi mai bun? eu as tinde spre cel de la whistler dar vreau si alte pareri  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Feb 26, 2007 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu legea nu e nici o problema, acum folosirea detectoarelor e 100% legala.
Eu am Cobra 9500 si sunt multumit, pana acum am avut ocazia sa-l vad la treaba si inca nu m-a dezamagit. |
|
Sus |
|
 |
pompiliu
Data înscrierii: 09/Aug/2006 Mesaje: 39
|
Trimis: Mar Feb 27, 2007 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|