|
Autor |
Mesaj |
un necunoscator
Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 29
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:15 am Titlul subiectului: Detector radar |
|
|
Ce detector radar ma ajuta pe DN1? din cate stiu cele pe DN1 folosesc alt sistem decat cel traditional
cum se numeste tipul de detectare / frecventa????
pls help! _________________ nu rade de cineva cand face un pas inapoi, s-ar putea sa isi ia avant! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:26 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe DN1 nu sunt "radare", sunt camere video.
Viteza este calculata de un computer care te vede prin acea camera video si calculeaza cat de repede mergi. tot el iti si recunoaste numarul de inmatriculare... procesele verbale ies automat... sistemul perfect, ce mai...
Cred ca ti-ai dat seama pana acum ce urmeaza sa zic: nu pot fi "detectate".
Sunt fixe si semnalizate, le vezi de la distanta... daca faci drumul des le si inveti.. asa ca nu e mare problema.
Sau mai bine respecti limita de viteza  |
|
Sus |
|
 |
un necunoscator
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 8:50 am Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | Pe DN1 nu sunt "radare", sunt camere video.
Viteza este calculata de un computer care te vede prin acea camera video si calculeaza cat de repede mergi. tot el iti si recunoaste numarul de inmatriculare... procesele verbale ies automat... sistemul perfect, ce mai...
Cred ca ti-ai dat seama pana acum ce urmeaza sa zic: nu pot fi "detectate".
Sunt fixe si semnalizate, le vezi de la distanta... daca faci drumul des le si inveti.. asa ca nu e mare problema.
Sau mai bine respecti limita de viteza  |
stiam principiul de functionare, dar ma gandeam ca pot fi totusi detectate
cat despre limita de viteza.... yeah right  _________________ nu rade de cineva cand face un pas inapoi, s-ar putea sa isi ia avant! |
|
Sus |
|
 |
brian Pasionat
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
am gasit nu mai stiu unde, un fel de detectoare da nu pot fi numite asa, care au un gps incorporat si sunt memorate locurile unde sunt camere de supravegere, si afiseaza si limita de viteza pt care sunt setate. din cate tin eu minte asa ceva costa in jur de 8 mil |
|
Sus |
|
 |
un necunoscator
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
brian a scris: | am gasit nu mai stiu unde, un fel de detectoare da nu pot fi numite asa, care au un gps incorporat si sunt memorate locurile unde sunt camere de supravegere, si afiseaza si limita de viteza pt care sunt setate. din cate tin eu minte asa ceva costa in jur de 8 mil | si varianta asta o stiam, dar sigur nu pot fi numite asa, ptr ca la alea de fapt iti spune softul unde sunt amplasate camerele respective, acestea fiind fixe _________________ nu rade de cineva cand face un pas inapoi, s-ar putea sa isi ia avant! |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Feb 04, 2007 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima versiune de iGO (jan 07) stie sa te avertizeze de prezenta camerelor fixe de care stie. Nu am apucat inca sa testez dar se pare ca functioneaza similar acelor aparate de 8 milioane despre care s-a vorbit mai sus si pe care le stiu si eu.
Audi_A6, ce ne arati tu acolo sunt detectoare radar chioare, obisnuite.
Detectoare de camere nu exista si nu vor exista pentru NU AI CUM SA le detectezi... nu emit nimic, doar filmeaza strada, pe ce principiu te gandesti tu ca ar putea fi detectate? |
|
Sus |
|
 |
terrymada
Data înscrierii: 22/Mar/2007 Mesaje: 1 Locație: Romania
|
Trimis: Joi Mar 22, 2007 9:56 pm Titlul subiectului: :) |
|
|
Nu vorbiti daca nu stiti. Radarele de pe Dn1 si nu numai acolo sunt montate in momentul de fata folosesc tehnologii Gatso, Specs, Truvelo, TSS/DS2. Sistemul se compune dintr-o camera video fixa montata pe pasarele de trecere pietoni sau in puncte de sustinere fixe ce pozeaza autoturismele in momentul in care primeste semnal de la bulclele inductive incastrate in asfalt cu cativa metri inainte. Procesul este aproape instantaneu. Ceea ce exista pe piata acum NU FACE DETECTIE RADAR ci doar pozitioneaza cu ajutorul GPS masina si utilizand baza de date cu pozitia radarelor de tip DN1 , incarcata din fabrica sau dupa un upgrade facut pe site-ul producatorului avertizeaza ca urmeaza un dispozitiv de detectare a vitezei (speed trap). Concluzia este ca daca Politia Romana nu furnizeaza date despre locurile in care sunt amplasate camere, sistemul devine inutil Nu comentati aiurea ca am postat ca sa va ajut nu sa imi dau cu parerea cum fac majoritatea de pe diverse forumuri. Apropos cele mai eficiente detectoare de radar sunt Beltronics , parte din ele observand si "camere gen Dn1" cum le ziceti voi, dar de la foarte mica distanta. Raportul calitate /pret este justificat. Cititi articole din strainatate nu ale obositilor care vand in romania si nu tin la client ci doar la buzunarul societatii.
P.S. : Nu mai vorbiti aiurea ca procesele verbale ies automat )) Se face o adresa catre posesorul de drept al autoturismului prin care este instiintat ca in data de ..... la km....in localitatea...... masina lui a fost surpinsa , (nici macar viteza nu e precizata ci doar faptul ca s-a depasit limita legala) si rugat sa comunice prin fax sau Posta Romana cine a condus masina, Nr, seria si categoria permisului conducatorului auto surprins de sistem, Nr si seria de C.I. al conducatorului. Cei care au fost surprinsi de un asemenea sistem ma pot combate daca au cum. ) |
|
Sus |
|
 |
PaulM Pasionat

Data înscrierii: 21/Sep/2006 Mesaje: 130 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mar 23, 2007 5:11 am Titlul subiectului: Re: :) |
|
|
terrymada a scris: | P.S. : Nu mai vorbiti aiurea ca procesele verbale ies automat )) Se face o adresa catre posesorul de drept al autoturismului prin care este instiintat ca in data de ..... la km....in localitatea...... masina lui a fost surpinsa , (nici macar viteza nu e precizata ci doar faptul ca s-a depasit limita legala) si rugat sa comunice prin fax sau Posta Romana cine a condus masina, Nr, seria si categoria permisului conducatorului auto surprins de sistem, Nr si seria de C.I. al conducatorului. Cei care au fost surprinsi de un asemenea sistem ma pot combate daca au cum. ) |
doamne e bestiala faza asta , so pot sa o trec pe mama la volan in ziua si momentul ala si ii salta ei punctele ? doamne ce bine .. maicamea nu a mai condus de 5 ani si nici nu cred ca o va mai face de acum inainte .. ei nu ii strica punctele alea mie da  |
|
Sus |
|
 |
un necunoscator
|
Trimis: Vin Mar 23, 2007 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
ai sa razi , dar chiar poti! _________________ nu rade de cineva cand face un pas inapoi, s-ar putea sa isi ia avant! |
|
Sus |
|
 |
DJ19VEL
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Dum Mai 13, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: Camere |
|
|
Ca tot a venit vorba de camere, vreau sa va intreb si eu ceva. Pe 7 mai am plecat la Iasi (din Craiova), si la intrare in Ploiesti , avand 120 de km pe h am vazut cu stupoare cum ma privea o camera. Acuma intrebarea e urmatoarea: In cat timp imi vine bucuria acasa? Si cat de grav e? Astept raspunsuri de la patiti ca mine, si daca se mai poate face ceva ....desi sunt resemnat. O zi buna si sa nu faceti ca mine!
Numai bine si multumesc anticipat! |
|
Sus |
|
 |
un necunoscator
|
Trimis: Vin Mai 18, 2007 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie mi-a venit de pe dn1 la 2 luni de la data "savarsirii" _________________ nu rade de cineva cand face un pas inapoi, s-ar putea sa isi ia avant! |
|
Sus |
|
 |
|